И Арсен Венгер поиска Хунтелаар

08:35
И Арсен Венгер поиска Хунтелаар
Трансферната сага около нападателя на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар е на път да претърпи нов обрат.

Арсенал ще се включи в борбата за подписа на нападател, твърди "Сън". Според информациите, Арсен Венгер е приготвил 16,5 милиона паунда за холандския футболист. "Топчиите" взеха 22 милиона паунда от продажбата на Емануел Адебайор в Манчестър Сити и част от тях ще послужат за привличането Хунтелаар.

Младият голмайстор не замина с Реал за лагера в Ирландия и до дни се очаква трансферната сага около него да намери своята развръзка. Милан, Рома и Тотнъм в един момент бяха реални кандидати за подписа на холандеца, а няколко дни упорито се говореше, че Хунтелаар е постигнал съгласие с ръководството на Щутгарт и ще подсили германския тим. И тази сделка обаче пропадна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

true
25.07.2009 09:12

Ars3nal40 братле.. Бенти имаше достатъчно възможности да покаже какво може и на моменти му вървеше той има хубав дрибъл но завършващата фаза е под всякакви критики на много моменти е дънел отбора и на Венгер му е до гуша според мен.. а за лидери за мен единствения е АРШАВИН ! след него Галас

gerytu
24.07.2009 12:02

Съгласна съм True , хич го няма в завършващата фаза ...
Определено се спрява много по добре на фланговете ..
Виждала съм го да прави доста добри извеждащи подавания ...
Освен головете му с глава , другите имам чувството че ги вкарва на пълен късмет.

gerytu
24.07.2009 11:20

Спасил е много силно казано ...
Само един мач ни спаси Арсенал - Болтон в 84 мин.
А инче спаси и Ливърпул , като изварди много хубав на Фабрегас и ни прекаца здраво ... това няма да го забравя. Както и много други моменти когато тотално е прецаквал съотборниците си.
Иначе и аз ще се радвам ако Хунтелаар се присъедини към отбора.

А сега видях че май няма да оперират Едуардо и ще играе за контролата в Понеделник ...

Ars3nal40
24.07.2009 11:14

gerytu съгласам с теб за Росицки, но не и за Бентднер. Как ще покаже какво меже ако седи на пейката, трябваше да бе пускан почесто, а не да играе тоя нещастник Адебайор. А Арсенал имат лидери Росицки, Перси, Аршавин, Галас, и Фабрегас.

true
24.07.2009 11:11

Дано да го привлечем в състава и няма да имаме проблем с нападението... Бенти също е добър нападател но в завършващата фаза го няма никъв... *stop*

smilov92
24.07.2009 11:01

Стига сте говорили по адрес на Бендтнер! МНОГО ПЪТИ Е СПАСЯВАЛ АРСЕНАЛ. Момчето си играе. А относно Хунтелаар.. много ще се радвам, ако дойде на Емирейтс. *smile*

TigerJK
24.07.2009 10:21

дамм Бентднер не става ;> малко ми е един такъв скован..

gerytu
24.07.2009 09:55

Не съм съгласна с теб, относно Бендтнер. Чудя се да се смея или да плача като гледам как играе момчето. Дразня се като гледам какво самочувствие има на голям играч, а за мен е пълен некъдърник и паляк. Така е злепостовял отбора, че нямам дума...
Надявам се това лято да са го понаучили на нещо.. Щото явно бъдещето му за сега е в Арсенал. А според мен той не се вписва в стила на игра Арсенал. Пък и не показа никавко развитие през миналия сезон. Първия му и последния му мач един и същи.
Въобще не го харесвам като играч.
*wink*

brickbat
24.07.2009 09:23

Не един път, но не и всеки път - затова говоря иначе и Уолкът и Аршавин и Бенднер са добри играчи, но не са лидери, поне не и досега все пак бъдещето е пред тях и то ще покаже как ще се развие тяхната кариера.

gerytu
24.07.2009 09:19

Май си забравил ,че Роситски е на линия вече...
Невероятен играч , крило и не един път е доказвал че може да доведе отбора до победа ...

Arsenal Forever *smile*

brickbat
24.07.2009 09:13

Фен съм на Манчестър Ю, но определено това ще е много добро попълнение в редиците на Арсенал и ще замести напълно Адебайор. Хубаво е Арсен Венгер да помисли и за едно ляво крило, защото Насри освен, че ще липсва около месец - два, но представянето му миналата година беше на моменти много добро, но също така в голям период от мачове беше непостоянен и мога да кажа, че все още Арсенал няма лидери за важните мачове, които да изведат отбора до победа, освен Фабрегас и Галас. За да побеждаваш и да печелиш титли ти трябват повече от тези двама играчи, нещо както е в Ливерпул, Манчестър Ю и Челси, респективно - Джерард, Торес, Карагър, Алонсо; Фердинанд, Ван дер Саар, Видич, Роналдо, Бербатов*, Рууни, Тевез; Чех, Тери, Лампард, Есиен, Анелка, Балак.