Фенербахче пожела Ариен Робен

08:17
Фенербахче пожела Ариен Робен
Крилото на Реал Мадрид Ариен Робен е трансферна цел на Фенербахче, твърди goal.com.

Според авторитетното електронно издание, турският гранд е готов да предложи 25 милиона евро за холандския футболист. "Кралския клуб" е склонен да се раздели с играча, но все още не е ясно дали гореспоменатата сума удовлетворява Флорентино Перес. Ненужните футболисти в състава на "белия балет" не са малко и испанският гранд търси удобни възможности да се отърве от тях.

Новият треньор на Фенербахче Кристоф Даум пък силно желае да привлече в състава си Робен, а шефовете на турския гранд изглеждат решени да му осигурят класни футболисти от калибъра на холандеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TheSnipe
19.08.2009 23:12

Cris_7 хаха той иска но фенерите не искат тоз вече е минал.. не става просто

Cris_7
24.07.2009 13:32

Ее тва е ебати тъпото.. Робен е за много голям отбор , не за Фенерите ! Дано отиде някъде в Италия или Германия *wink*

zizinho
24.07.2009 12:00

stenli111 е абсолютно прав , започва се от школата!Има деца таланти , но няма кой да ги развива!Докато синчето на еди кой си , и дъщерята на любовницата , които не са убували гуменки през живота си ги викат за националния и каде ли още не , талантливите деца ще продължават да подритват в квартала , да играят баскет в даскалото и т.н.

TigerJK
24.07.2009 10:49

според мен той няма да се навие, но ще видим :>

stenli111
24.07.2009 10:42

Ариен Робен в Фенерите? Комшиите не си поплюват доколкото рабрах от изказванията на президента им целите им са доста високи и на Фенербахче и Галатасарай купуват като за световно ,жалко че тук нямаме възможност да наблюдаваме такива футболисти,знам че не откривам топлата вода като казвам че футбола ни е доста зле но яд ме е че сме назад и от Румъния дори от Сърбия,но като цяло съм оптимист миналото първенство беше най силното от 10'тина години насам по оспорвано аз поне не съм гледал.Като гледам Цска идния сезон ще залагат предимно на млади БГ футболисти което е супер дано и другите да го направят убеден съм че така успехите няма да закъснеят ,по добре да създаваме звезди отколкото да ги купуваме.Пожелавам успех на отборите ни в евротурнирите *wink*

lfc_bul
24.07.2009 09:57

ако го продадат значи са тъпаци *stop*