Любимец на сините се връща на "Герена"

10:55
Любимец на сините се връща на "Герена"
Бившият български национал Николай Димитров е пред завръщане в Левски. Хичо, както е известен той у нас, е решил да сложи край на престоя си в Турция.
 
За последно 27-годишният русенец носи екипа на Манисаспор, който през миналия сезон изпадна в третото ниво на турския футбол. Явно това го е накарало да се прибере в родината си и да се върне в редиците на Левски. Това призна самият той.
 
"Изминалият сезон бе доста разочароващ за нас. Никой не очакваше да изпаднем. Надявам се Манисаспор да се върне там, където му е мястото. Моето желание е да продължа кариерата си в България. Договорих се с Левски. Благодаря на всички, които ме подкрепяха по време на престоя ми в Турция", заяви Хичо, цитиран от местните медии.
 
Димитров игра за Манисаспор само един сезон, но бързо се превърна в любимец на феновете. За вече бившия си клуб той има 32 мача, в които се е отчел с 11 гола и 5 асистенции. В Турция Хичо носи още екипите на Болуспор, Самсунспор и елитния Касъмпаша. Той е юноша на Левски. За първия тим на сините играе в периода 2004-2010, след което преминава в Касъмпаша, където компания му прави друг играч на тима от "Герена" - Георги Сърмов. 


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMRM7
03.07.2015 14:17

Който и отбор да го купи,няма да съжаляват, много техничен футболист,може би в националния отбор няма такъв талант като него, по техничен е от Попов,Миланов и Мицански

El_Fenomeno_9
03.07.2015 12:59

Някакъв много лош късмет го гони тва момче , такова силно представяне направи в Касъмпаша и изведнъж го изгониха от там и кариерата му тръгна още по - стремглаво надолу , той вече няма никакво самочувствие и увереност в силите си , което е много важно за развиване на качествата си така че и неговото време отмина много бързо