Литекс и Лудогорец правят опити да върнат Том в България

17:26
Литекс и Лудогорец правят опити да върнат Том в България
Уелингтън да Силва - Том е пред завръщане в България. Кариоката вече е свободен агент. За последно той носи екипа на елитния турски клуб Истанбул Башакшехир, откъдето бе освободен преди броени дни.
 
Агентът на 29-годишния полузащитник Несим Нешадов заяви пред "Хабертюрк", че клиентът му разглежда оферти от други местни клубове.
 
Според достоверни източници на "Winner.bg" oбаче интерес към услугите на Том проявяват и родните грандове  Литекс и Лудогорец.  
 
Както е известно, у нас Том направи име с екипа на Литекс. Той акостира в Ловеч от бразилския Лондриненсе през 2006 г., а в края на 2011-а бе продаден на Истанбул Башакшехир. През януари 2014 техничарят се завърна в редиците на оранжевите със статут на преотстъпен, но последвалият му престой в Истанбул отново се оказа пълен с разочарования.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

best_WINNER_bg
05.07.2015 01:54

Както винаги добри чужденци тук неуспяват да направят нещо запомнящо се след трансфер

Xelikopterr
02.07.2015 23:47

Не знам доколко му натежават вече годинките на Том, но когато играеше за Литекс, считам, че беше един от най-впечатляващите футболисти, ритащи по нашите терени. Ако се завърне при Оранжевите, ще даде известна рутина в отбора, тъй като отборът им е съставен предимно от младежи. А ако избере да отиде в Лудогорец , смятам, че ще допринесе мигновено с класата си, понеже стилът му е много подходящ за начина на игра на разградчани и същевременно след като е играл в България, предполагам, че няма да му е необходимо много време за адаптация. Надявам се отново да имам възможността да го наблюдавам, независимо за кой от гореизброените два тима, понеже лично мен ме радва с изявите си на игрището.