Енерги задържа с удвоена цена Пелето

19:44
Енерги задържа с удвоена цена Пелето
Новият треньор на Енерги Котбус Клаус-Дитер Волиц е твърдо решен да задържи в отбора българския национал Станислав Ангелов. Пред авторитетното списание "Кикер" той заяви, че Пелето може да бъде напусне само при оферта от 1,2 млн. евро.

"Ако той иска трансфер, това може да стане единствено, ако някой плати двойно записаната в договора му клауза", заяви Волиц.

Тя бе за 600 хиляди евро, но срокът докато тя бе валидна изтече и сега Енерги може да определя каквато иска цена за Ангелов. Още от зимата универсалният футболист твърди, че на всяка цена иска да се махне от изпадналия вече във Втора бундеслига тим. На първата тренировка Пелето бе бурно освиркан от феновете заради обиди към клуба от вегова страна в българската преса.

Две седмици преди началото на сезона обаче нещата изглеждат коренно променени, пише "Кикер". Според треньора Волиц самият Ангелов има желания да остане в клуба. Специалистът твърдо залага на него в схемата си, а след контролите не пести похвалите си и не крие, че това е най-добрият му футболист.

"Той е напълно открит тип. От мен Ангелов получава признанието, което заслужава. И смятам, че в момента се чувства добре в Енерги. Това което той прави с топката, го откроява от другите", казва пред изданието Волиц.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация