Фенербахче привлича Нани за 5 милиона евро

10:04
Фенербахче привлича Нани за 5 милиона евро
Фенербахче постигна договорка с Луиш Нани и от следващата седмица португалецът ще играе за тима от Турция, пише Гардиън.

В Манчестър Юнайтед бяха обезпокоени от факта, че Нани, който получава солидна заплата, не иска да премине в друг клуб и предпочита да е резерва при "червените дяволи", но в крайна сметка португалецът е приел офертата на Фенербахче.

Следващата седмица Нани трябва да се присъедини към новите си съотборници, след като е уговорил личните си условия.

В касата на английския клуб ще влязат около 5 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MU121
02.07.2015 15:44

МЮ ще спестят от заплатата му.

Mesut213
02.07.2015 10:57

По последни информации тази сутрин Фенербахче е постигнал договорка с Джоузеф Соуса де Диас. Някой, ако знае нещо за този футболист, или случайно го е гледал по време на престоя му в Порто може да сподели мнението си. На 26 години и играе като дефанзивен полузащитник. Мен ме притеснява трансферната сума, която е 8 мил. евро. От една страна си викам не може да е чак пък толкова случаен футболист за такава сума ( играе в Сао Пауло в момента ), а от друга не съм му чувал името до сега. Обнадеждаващото е, че Витор Перейра, треньорът на фенерите е разполагал със Соуса в състава си, по време на престоя му в Порто и сигурно знае способностите на бразилеца.

За Нани медиите в Турция пишат, че до максимум 2 дни трансферът на португалеца ще бъде финализиран. Сега възниква въпроса, защо по дяволите Нани струва 5 мил. евро ( което не е сигурно, аз все си мисля, че ще платят повече ), а за този бразилец дават 8 мил. евро. Странна работа...
С Нани и Соуса новите попълнения стават 5 на брой, а още се търсят нападател, вратар и централен защитник. Както се очакваше най-малко 7-8 трансфера най-вероятно ще станат факт. С нетърпение очаквам да видя новите футболисти, как ще се адаптират в клуба. Иначе съставът е много стабилен, ако включим в сметките придошлите от това лято.
Вратар: Волкан Демирел ( не се знае, дали ще бъде титуляр, защото със сигурност нов вратар ще бъде привлечен )
Защитници: Гьонюл ( алтернативен: Шенер Йозбайраклъ, един от новите попълнения); Симон Кяер ( нов трансфер ); Бруно Алвеш и Джанер Еркин - най-вероятно, както споменах по-горе още един централен защитник ще бъде привлечен за евентуален заместник на Алвеш.

Полузащитници: Диего Рибас, който най-накрая си намери формата; Мехмет Топал/Соуса ( дефанзивни полузащитници ); Раул Мейрелеш

Нападение: Муса Соу/Емануел Еменике/Фернандао ( голмайстор за изминалия сезон в Турция с Бурсаспор, ново попълнение ) На 100% един измежду Соу/Еменике ще бъде продаден, защото се очаква нов нападател да акостира на "Сарачоглу".; Нани и Мирослав Стох ( връща се в клуба след като игра под наем в Катар )
Единствено за Алпер Потук ме е яд, защото е много добър футболист и не виждам как ще играе постоянно при наличието на футболисти като Нани и Стох. Най-вероятно ще ротират.

П.С. Важно е да се отбележи, че от този сезон нататъка вече в Турция не съществува правило, което задължава клубовете да пускат поне 5 турци в единайсеторката за мачовете в Суперлигата. Именно поради това истанбулските грандове се насочиха към чужденците. Все пак максималният брой чужденци в разширения състав не може да прехвърля 14. Много искам да гледам Фенербахче в ШЛ отново, за последно играхме 1/4 в ШЛ през 2008, когато на 1/8 бе отстранен Севиля след дузпи, последната дузпа я изпорти Дани Алвеш. Какъв отбор имаха само севилците - Кануте, Алвеш, Луис Фабиано тези изпъкват на преден план. Челси прекършиха мечтата ми тогава... Малко се олях, извинявам се *lol* .

kolio_vg
02.07.2015 10:22

Тия са решили да наглобят добър отбор.