Давид Вийя лети към Тотнъм?

14:21
Давид Вийя лети към Тотнъм?
От отборът на Димитър Бербатов Тотнъм Хотспърс са готови да предложат оферта на Валенсия за Давид Вийя. Това става ясно, след като испанският клуб ще трябва да продаде някои от звездите си заради финансови проблеми.

Новият собственик на Валенсия Хуан Вилялонга най-вероятно ще бъде принуден да пусне на трансферния пазар Давид Вийя, Давид Силва и Хоакин. Агентите на триото са категорични, че Валенсия се нуждае от продажбата на футболисти за да може спокойно да участва в турнирите през следващия сезон.

Именно продажбата на голмайсторът на Евро 2008 Давид Вийя ще донесе най-големи приходи на "прилепите". Неговият трансфер по предварителни данни е сочен в размер от 25 до 40 милиона евро.

Основната пречка за привличането на звездата на Валенсия пред испанския треньор на Тотнъм Хуанде Рамос е неучастието на "шпорите" в Шампионската лига. Бившият наставник на Севиля обаче има намерение да съблазни нападателя, като му предложи много висока заплатата на "Уайт Харт Лейн".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

comers
21.07.2008 17:24

е тва ще е шок ако стане.. Тотнъм е отбор който играе на приливи и отливи на Вия му трябва отбор който се бори за титлата а не отбор който ще се радва и на място в ШЛ трансфера на Торес в Ливърпул бе добър и Вия ако иска да ходи в Англия трябва да е в отборите от топ 4 Тотнъм не е за него може след време да се борят за титлата ама още не са готови с тоя отбор дори Астън Вила и Ман Сити са по класни