Реал Мадрид предлага Хайнце на Марсилия

17:38
Реал Мадрид предлага Хайнце на Марсилия
Реал Мадрид ще се опита да възстанови част от средствата, които вложи в новите попълнения и е предложил своя аржентински бранител Габриел Хайнце на Олимпик Марсилия.

Вестник "Марка" твърди, че двата клуба са се разбрали за трансфера на футболиста, но допълва, че сега предстои най-трудното - "да бъде убеден играча".

Хайнце е основен приоритет на новия наставник на Марсилия Дидие Дешан, но той иска да изкара трети сезон на "Сантяго Бернабеу", тъй като френският клуб му предлага много по-малка заплата. 31-годишният Хайнце има договор с "Белия балет" до 2011 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zhivkot
24.07.2009 06:05

Хайнце цял сезон го изнасилваха по крилото...да се пробва като централен защитник там поне ще го финтират по-малко *lol*

Gheorghe_Hagi
23.07.2009 20:27

Играчи като Хайнце, Нистелрой и тем подобни отпадаци от Ман Ю не са за Реал те нямат място дори в "Б" отбора ба реал докаде се бяха стигнали нещата боже каде са онези години добре, че Перес се сабуди от далбокия си сън да подсети кои са Реал, че разни пиклиовни дори не знаят... Плюят Роналдо и Кака, че отишли в Реал ми каде да идат освен там...