Баждеков: Левски ще се оправи след месец

09:33
Баждеков: Левски ще се оправи след месец
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков заяви, че до края на юли сините трябва да обявят новия голям спонсор, който влиза в клуба.

"Надявам се до края на юли нещата в клуба да се стабилизират. Това, което сме набелязали като програма, да почнем да го изпълняваме и Левски да си стъпи на краката в близките няколко години. Да си върне своето име не само като клуб, но и като имидж в нашето общество. Българска ще е фирмата, която ще е четвъртият голям спонсор. Ако Левски иска да си върне името, не трябва да се притеснява от никого. През годините това е било мотото на нашия клуб. Винаги да се борим за челните места и да показваме дух. Наистина ще е трудно, но ще се борим достойно. Левски през годините е показал, че е коректен данъкоплатец, с изключение на последните две години и половина, когато натрупахме този дълг. За последните години сме платили над 14 милиона лева данъци на държавата. Съвсем коректно сме отчитали своите приходи и разходи. Поучили сме се от грешките си и пътят, по който вървим, е положителен, фирмите, които са отпускали пари, са го правили по банков път, минали сме толкова проверки и ревизии, така че ако имаше нещо смущаващо, щеше да бъде ясно", каза Баждеков. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
01.07.2015 16:29

за съжаление са малко клубовете без задължения в България.....:дали този факт не е продиктуван от тенденцията клубовете ни да се водят неправилно от съмнителни лица със съмнителен бизнес ,който точат парите за сметка на клубовете?Тука като финансово чисти отбори трябва да споменем Славия,Лудогорец,Литекс и донякъде Морето..Все пак успех на сините приятели и дано да не изпадат в нашето положение *smile*

night_wolf1984
01.07.2015 21:04

и така да е..нищо не е доказано въпреки,че всички го знаем *smile*

ub7
01.07.2015 18:01

Славия са отбор на мафията. Може да са "финансово чисти" но това е защото перат пари.