Джерард призна, че се е бил в бара

15:20
Джерард призна, че се е бил в бара
Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард призна, че е ударил бизнесмена Маркъс Макгий по време на инцидента, който се случи през месец декември миналата година в бар в град Саутпорт.

"Дейли Мейл" твърди, че Джерард казал на полицията след своя арест, че е бил "седмица" по скалата от 1 до 10 колко е бил пиян. Вестникът цитира изказване на играча в съда, в което 29-годишният Джерард казва:

"Аз го ударих сигурно около три пъти, първо с лявата ръка, а след това с дясната. Аз смятам, че първо го ударих от едната страна на главата, а той отговори с подигравки."

Джерард освен това добавил: "Просто исках да поговоря с него, но той беше много агресивен и аз смятах, че ще нанесе удар по мен. Тогава започнах да го удрям. Предполагах, че той първо ще ме удари, затова го ударих пръв. След това обаче имаше поредица от удари и от двете страни."

Английската футболна звезда пледира пред съда, че е действал в самозащита и допълни, че се е страхувал за своята сигурност. Стиви Джи отрича обвиненията за сбиване, но ако бъде признат за виновен, може да лежи до три години в затвора. Делото продължава и днес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Phenomenom
25.07.2009 01:45

Е то друго не можеше да се очаква , винаги е така със звездите! Като е Сивън Джерард дай да пребива хората по баровете .!.

el_n1n0
23.07.2009 21:52

мен ми е много интересно ако се напия и вкарам 2-3 туката на някой дали ще ме съдят *wonder*

Takeo
23.07.2009 17:53

По твоята логика Джоуи Бартън трябва да е с доживотна без право на замяна в момента! Дано имаш някаква представа от правните институти и необходимости в съвремието ни като говориш.

Takeo
23.07.2009 17:01

Тигър, незнам как реши да сравняваш двата случая. Нашите идиоти си ги знаем отлично, ходил си по дискотеки знаеш какво се случва с "непослушните". Правите на страхотен въпрос един най-обикновен казус.Футболист се напива яко,става скандал и бой. Но първо трябва да се изясни обективната истина. Не се знае какво точно е станало, не гледай какво пише в статиите само. Знаеш,че има много хора, които се стремят да предизвикват подобни скандали за да измъкват пари чрес съдебни споразумения. Прочитате нещо и като коне с капаци почвате да отсъждате. Ако Джерард е виновен нека си понесе наказанието. Но не прибързвайте с квалификациите преди да се изяснят нещата.

Girl_R_love
23.07.2009 16:13

Лоша работа стана с това дело.Дано всичко се оправи.Стиви е емблема за Ливърпул и ще е гадно дая отиде в затвора.

TigerJK
23.07.2009 15:51

ПФФФФ той го подозирал, че ще го удари първи.. тва като ония тъпаци дето убиха студента пред дискотеката.. щото ги гледал ЛОШО! пълна простотия..

beckam34
23.07.2009 15:27

Кариерата му е в опасност този велик футболист може да влезе в затвора зарати тази глупост *sick*