Перу надви Боливия с хеттрик на Гереро (видео)

09:38
Перу надви Боливия с хеттрик на Гереро (видео)
Перу надви Боливия с 3:1 и се класира за полуфиналите на Копа Америка. В герой на срещата, която се игра на стадион "Херман Бекер" в чилийския град Темуко, се превърна Хосе Гереро, автор и на трите гола за победителите.
 
31-годишният нападател на Фламенго откри резултата в 21-ата минута с глава след центриране отляво, 120 секунди по-късно се озова сам срещу противниковия вратар и хладнокръвно простреля мрежата му. Гереро вкара третия си гол 1/4 час преди края на срещата, а Боливия успя да върне само едно попадение, автор на което стана Марсело Морено от дузпа. 
 
В полуфиналите на Копа Америка Перу ще играе с домакините от Чили на 29 юни. 


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
27.06.2015 05:40

Паоло Гереро не Хосе... Уинър пак сте на черешата... *lol**lol**lol*

El_Fenomeno_9
26.06.2015 17:28

Реално Перу имат много по - класни играчи в атака и от Уругвай и от Парагвай , какво остава за Боливии , моливии , обаче много бутат чилийците напред и мисля Перу повече няма да спечели мач до края на турнира , което е жалко , защото въпреки звездите си в атака , си играят доста колективно , което не е типично за отбор с изпъкваща атака и слаби защитници , не един и два са примерите за това в световния футбол

sdw
26.06.2015 17:43

Много ама много ще викам за Перу на полуфинала *lol* По принцип харесвам чилийския отбор ама с това бутане ...

sdw
26.06.2015 14:42

Гледах мача и Перу бяха много ама много силни.Не знам дали ще играят така и срещу по-силни отбори,защото не останах много очарован от играта и срещу бразилците...Но снощи просто бяха страхотни!