Насри в добро настроение въпреки патериците и гипса

12:54
Насри в добро настроение въпреки патериците и гипса
Халфът на Арсенал Самир Насри показа добро настроение, въпреки че трябваше да се предвижва с патерици и здраво гипсиран крак. Френският играч на "топчиите" вчера се върна в Лондон и вечерта бе заснет да води ослепителната си приятелка Татяна Головин в известен ресторант на вечеря.

Насри изглеждаше доста щастлив, може би поради фактът, че се е върнал по-бързо при своята изгора и не му се налага да се чуди как да убива времето си, докато е на лагер.

Противоположно на настроението на своя любим, Головин, която е и известна тенисистка, не показа признаци да е в особено позитивно настроение.

Може би дамата на Насри се притеснява, че халфът може да изгуби титулярното си място в лондонския клуб заради тази травма, която ще го извади от терените за шест седмици.

Както е известно, преди два дни по време на тренировка, при едно влизане на Абу Диаби в краката на Насри, бившият футболист на Олимпик Марсилия получи фрактура на дясната си фибула и заедно с Едуардо Да Силва ще поседи в лазарета на "артилеристите" за два месеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

smilov92
23.07.2009 13:34

Желая му бързо възстановяване. Той е чудесен играч и човек. Арсенал има нужда от него и той ще се върне!!!