Глейзър: Фърги може да харчи, но не иска да взима наемници!

11:35
Глейзър: Фърги може да харчи, но не иска да взима наемници!
Собствениците на Манчестър Юнайтед фамилията Глейзър публично защити трансферната политика на Алекс Фъргюсън през това лято. Американците също така успокоиха феновете на "червените дяволи", че финансовото състояние на клуба е цветущо, въпреки огромния дълг, който компанията-майка, притежаваща самия клуб, е натрупала.

"Мениджърът не взе футболисти, които според него нямаше да паснат на манталитета на отбора. Чисто и просто сър Алекс вярва, че в днешно време огромна част от добрите играчи мислят само за пари, а той иска в Юнайтед да играят само хора, които ще се раздават до последно за отбора",  коментира официалният говорител на фамилия Глейзър Тешин Наяни.

Относно дългът от над 700 милиона паунда, който подтиска Юнайтед, Наяни сподели:

"Нашите приходи не спират да се покачват. Стадионът е препълнен, имаме страхотни спонсорски сделки. От нормална бизнес точка, Манчестър Юнайтед процъфтява и изобщо не е засегнат от икономическата криза."

" Сър Алекс има пари за харчене поради простата причина, че ние плащаме 43 милиона годишно, погасявайки заема, а печалбата от Юнайтед е 80 милиона. Като прибавим и 25 милиона печалба от продадените футболисти, говорим за сума от около 60 милиона паунда, които са на разположение на мениджъра", каза още Ташин Наяни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
23.07.2009 12:07

Искам да вземат още едно крило ,като Рибери например и всичко е перфектно *wink*

jakos
23.07.2009 11:48

Тои е дълга е по принцип на Глеизърите а не на отбора когато искаха да го копуват зеха огромните заеми и купиха клуба за да си ги погасяват и прехвърлиха дълга на клуба