Сивасспор готви оферта от 1 милиона евро за Мисиджан

13:45
Сивасспор готви оферта от 1 милиона евро за Мисиджан
Сивасспор се е насочил към холандското крило на Лудогорец Върджил Мисиджан и е готов да плати 1 милион евро трансферна сума за играча, съобщава интернет-изданието Spor Haber7.

Старши треньорът на Сивасспор - легендата на Галатасарай Серген Ялчън започва обновяване на състава, който трябва да се пребори за място в Лига Европа през новото първенство.

В Сивас обаче имат една първостепенна задача и тя е да оформят трансфера на бившия играч на Черноморец (Бургас) Аатиф Шаешу, за който се твърди, че има три предложения- от Селтик (Шотландия), от местният шампион Гаратасарай и от Трабзонспор.

Цената на 29-годишния мароканец с френски паспорт е 5 милиона евро.Шаешу играе и като втори нападател, и като плеймейкър и на крилото, така че дори и да бъде привлечен, Мисиджан едва ли ще го замести пълноценно.

Все пак 1 милион евро от Сивас смятат за нормална цена, а предложената заплата и бонуси със сигурност ще бъдат повече от приходите му в Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
23.06.2015 14:43

Ако беше Ганя или Лупиня , вече да си е стегнал куфарите , но тука удариха сериозно на камък

PRI_A_TEL
23.06.2015 14:15

Мисиджан за под 5 милиона могат само под наем да го вземат. На 21 е и играе добре, може да се развие в Разград и да направи на 22-23 силен трансфер, още му е рано, а от друга страна в Лудогорец ще има добри опции за развитие, общо взето, когато не е контузен, ще е титуляр, а какво по-хубаво от това? Лудогорец пък винаги могат да предоговорят договора му.

simon_66
23.06.2015 14:12

Ахаха тези турци ще има си мечтаят толкова млад играч да бъде пуснат за 1 милион евро... щом КАйсара напусна за 6 млн, не искам да си помислям за Мисиджан каква цена ще закотви Домусчиев..гаранция, че ще е поне 5 млн, за да откаже конкурентите за подписа му. Силно се надявам да продадат Владо Стоянов на Рома или друг голям италиански отбор- заслужава го, а и ако му вземат и от него поне 3-4 милиона евро ще имат пари да закупят нападател от порядъка на над 5 млн евро, стига да си набележат такъв и да може да се осъществи трансфера.. вече си имат Чунчуков за под половин милион, време е за още един от доста по-висока класа чужденец и нападението е готово *smile*

katal0neca
23.06.2015 13:57

Мисиджан си е доста добър и тая оферта от 1 милион ми се струва смешна, а и едва ли Домуса ще го пусне за толкова.