Гриша Ганчев плати дълговете на Локо София към НАП

23:31
Гриша Ганчев плати дълговете на Локо София към НАП
Гриша Ганчев, проектантът на новия ЦСКА, е платил по-рано днес дълговете на Локомотив София към НАП, които в размер на близо 2 милиона лева, съобщи БЛИЦ. Плащането е станало малко след края на Изпълкома на БФС.

Въпреки че Литекс избра да участва в Лига Европа, Гриша Ганчев извади нов силен коз за спасението на „червените“. Вчера той е имал спешна среща не само с Юлиян Инджов, но и с Николай Гигов.

Именно Ганчев и Гигов днес са представили пред колегите си в Изпълкома идеята за оцеляването на „армейците“ – първо се разрешава проблема с дълговете на Локо (Сф) към НАП, след това „железничарите“ си връщат лиценза и се преименуват на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
23.06.2015 14:42

Не бий казал че този "план" се е замислял от началото , просто на Гигов му писна да го обиждат и клеветят феновете на Локо и само заради тва щеше да ги закрие , нещо като Коко Динев , но разбира се Кокото е много по - почтен от тоя , ако изобщо може да използва тази дума за такива хора ... Иначе само ще кажа , че това че феновете на Локото са против Гигов и не ходят на мачове , защото клуба им се използва за параван , не означава че ги няма ... Дори бих се обзаложил , че ако вместо Лудогорец , Локомотив играеше с Реал Ливърпул , щяха да съберат поне двойно повече истински фенове на клуба , а не някви отишли да гледат Шампионска лига без значение кой е отбора

petkov34
23.06.2015 02:43

Феновете на Локо София кого ще подкрепят. Една кръгла нула не може да подкрепи когото и да било. Колко фенове си виждал на стадиона на Локомотив. Ако не бяха силните им мачове в края на изминалия шампионат картинката пак щеше да е на домакинските им мачове по 50 човека. Голям праз, че е отбор с история. Когато нямаш правилно управление, когато на домакински мач имаш 50 човека, ако ще и 200 годишна история да имаш файда. Трябва да се гледа в бъдещето, миналото не ти слага хляба на масата, точка.

proud_scouser18
23.06.2015 09:18

Фенове си имат, може да не е колкото на Левски и Цска но имат. И аз ако им бях фен нямаше да отида на никой един техен мач.

rad011
23.06.2015 01:28

Жал ме е за цскарите.То другия сезон 1000 цска-та ще има.Да се чудят феновете кое цска да подкрепят?Просто голяма бъркотия.

CSKA_1923_SOFIA
23.06.2015 16:15

Гледай си вас, че най-жални сте вие!*lol**lol*

kros4o
23.06.2015 00:47

Ако не беше Ганчев Локото така или иначе нямаше как да вземе лиценз, глупако. Но какво да се прави левскарите сте озлобени, знаем ви.

FCRuse
23.06.2015 09:49

Защо трябва да съм озлобен и не едва ли ме знаеш *smile* Гигов няма 2м че да си плати данъците така ли. Пак можеха да получат лиценз да си играят в А група, но този план се е замислял още от началото.

BoB_i_leshta
23.06.2015 02:40

Локото лиценз нямаше да има ,но поне клубът щеше да съществува ... А сега с тия разни малоумни сливания него няма да го има и от това губи и футболът като цяло . Един тумор ,който трябваше да бъде отстранен още преди 5 години ,остава ,а един 90-годишен клуб загива ...

FCRuse
23.06.2015 00:13

И да кажем че са мафиоти и да ги плюем, обиждаме нищо няма да променим. Феновете на ЛОКО СФ обаче кого ще подкрепят явно никого, защото след такова извращение те ще наслоят омраза към тези МАФИОТИ. По документи всичко е легално, но защо трябва да закрием клуб който все още е част от историята. Дано новият ЦСКА изпадне и не защото съм фен на Левски го казвам това а като човек защитаващ Българския футбол. Локо Сф можеше да се спаси да играе малко в Европа и пак да се върне в славни години а сега какво....