Хубчев: Съперникът ни ще е в оптимална форма

16:42
Хубчев: Съперникът ни ще е в оптимална форма
Треньорът на Берое Петър Хубчев коментира пред клубния сайт тегленият днес жребий за първи и втори квалификационен кръг на Лига Европа.

Както стана ясно старозагорският тим ще се изправи срещу литовския „Атлантас“ (Кайпеда) като първо препятствие. Евентуален втори съперник ще бъде победителят от двойката „Брьондби“ (Дания) и „Ювенес“ (Сан Марино).

„За това кратко време след жребия не бих могъл да коментирам детайлно. Имам наблюдения върху футбола в Прибалтика, който е на добро ниво. В момента шампионатът в Литва е в разгара си, съперникът се намира на трето място. Това предполага, че ще бъдат в оптимална спортна форма. Както знаете, в момента при нас тече подготовка. Сред първите ми впечатления за „Атлантас“ са, че имат добро нападение. Ние веднага започваме своята подготовка за двубоя. Ще разузнаем съперника, колкото е възможно. Ще дадем всичко от себе си, за да продължим и се надявам това да се случи. Но имаме още много работа, която да свършим“, сподели Хубчев по повод съперника в първия двубой.

Той не пожела да коментира евентуалния противник във втори кръг и каза: „Нека не мислим още за следващ противник. Много е рано за нещо такова“

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация