Локо Мездра не дава лиценза си на ЦСКА

10:03
Локо Мездра не дава лиценза си на ЦСКА
Пореден обрат претърпя ситуацията около ЦСКА. Част от запалянковците са твърди, че не искат армейците да стават за смях в "А" окръжна група на столицата и решиха да действат. Те потърсиха нова среща с Васил Божков, за да го насочат към нова спасителна сламка - Локо (Мз). Запалянковците проучили, че железничарите не са в цветущо финансово състояние и шефовете им лесно щели да се разделят с лиценза си. Това стана часове, след като Васил Божков излезе със становище, че единственият път за него е през най-ниското стъпало в родното първенство. 
 
"Не може 5 души да говорят с Васил Божков от името на всички!", скочиха вчера привърженици, които до сега са стоели страни от срещите в "Нове холдинг".
 
Идеята за Локо обаче може да умре доста бързо. В Мездра не са съгласни да спасяват ЦСКА
 
"Това са някакви спекулации и игри между хора от ЦСКА. Няма да си дадем лиценза на ЦСКА. Никой не е говорил с нас, а и по правилата на БФС и УЕФА нямаме право да го направим. Утре започваме подготовка за новия сезон и заповядайте, за да я отразите. Проблем с парите нямаме. Преди дни платихме заплатите за месец април. Всичко при нас е нормално и не смятаме да се отказваме от "Б" група", заяви членът на УС на тима от "Б" група Андриан Димитров.
 
Иначе се очаква днес БФС най-после да вземе окончателно решение за ЦСКА. За целта от вчера централата се пази освен от полицията и от две коли с частни гардове. 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReDeViL666
22.06.2015 11:16

Стига сте се молили на тоя и оня за лиценза му.Правят се грешки и всеки си носи последствията.Цска да си носи понесът техните с чест и достойнство.

sensea
22.06.2015 21:05

Джонка ! За съжаление има смисъл в думите ти !

patka2014
22.06.2015 14:32

Така както е тръгнало и левскарската общност, ще потегли към А окръжна след някоя-друга годинка.С всеки изминал сезон, задълженията в синия клуб се трупат.

crazy_rabbit
22.06.2015 10:24

"Част от запалянковците са твърди, че не искат армейците да стават за смях в "А" окръжна група на столицата и решиха да действат." Смешни са, ама не с това, че ще играят в окръжните. Смешни са с представите си за морал, чест и достойнство !