Официално: Ливърпул привлече 18-годишен защитник

15:05
Официално: Ливърпул привлече 18-годишен защитник
Ливърпул подписа с Джо Гомес, съобщава официалният сайт на червените.

Мърсисайдци ще платят 3,5 милиона паунда на Чарлтън.

Гомес изигра 24 мача за адикс в Чемпиъншип през миналия сезон.

Новото попълнение на Ливърпул може да играе на всички позиции в отбрана.

Червените съобщават, че Гомес е подписал дългосрочен договор с клуба.

"Това е сбъдната мечта. Още ми е трудно да повярвам, че всичко това се случва наистина. Много съм развълнуван", коментира Джо Гомес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sports_fan
21.06.2015 14:37

Поредния анонимник...През миналия сезон, когато Ливърпул завършиха втори, изглеждаше, че БР е фантастичен треньор, но това главно заради уникалните Стъридж, Суарез и Коутиньо. Сега вече се вижда що за стока е.

quitgame
20.06.2015 22:31

Сигурно ще стане както с повечето млади в Ливърпул първо ще е резерва после под наем и накрая ще го продадат

Tearstained
20.06.2015 21:48

Евала Брендъне, машалла Роджърс! *lol* Продължава да купува анонимници от Чемпиъншип и тва си е... *smile*))))) За трепане е тоя...

LFC_Fan93
20.06.2015 19:15

Поредния талант,голяма надежда и т.н...До кога???До кога ще търпим тези безумия които се случват в клуба???Аман от млади таланти!Не се ли научи БР вече то не бяха Алберто,Борини,Илори,Манкийо,Маркович,Йешил,Коатес и т.н....(умишлено не споменавам Ориги,защото още не сме го видели с червения екип,но имам чуството ,че ще присъедини към тези имена ,както и Ингс),сега това момче,което ще отиде под наем и след това ще бъде продадено за горе долу същата сума.Не виждам как с такива трансфери отбора ще прогресира.И по-лошото е че хората тук като гледам се радват,явно вече са се примирили с това какво ще прави отбора оттук нататък.Нещата хич не са розови и следващия сезон се надявам най-накрая да бъде изгонен този БР заедно със осрания трансферен комитет,който доведе дупката балотели и още куп други бездарници,които при нормално управление никога нямаше дори да се спрягат за Ливърпул.Дават се пари за това момче,взе се милнър ингс и Богдан(наистина ужасяващо),а никой не погледна към коноплянка,който също е наличен със свободен трансфер.Не знам просто нямам думи лщбимият ми отбор вече е,спокойно мога д акажа посредствен.Наистина жалко!!!

IW_IW
21.06.2015 01:41

Дори и да има някакъв талант това момче Роджърс не може да работи с опитни футболисти като Ловрен(макар,че за мене не е кой знае кво още от Лион) и Шкъртел разкара Агер сега ги рине на кило.Спомням си какви ли не недуразумения в Арсенал еле при Венгер и все сме били в 4та след напускане на ключови играчи.Не е от това,че са млади играчите а от треньора почна с 4-4-3 смени на 4-4-2 по едно време та завърши на 3-5-2 като 2-то бяха крила взема един от най-добрите дефанзивни халфове в германия и го прави защитник ако продължава така на тоя трябва да му върнат Суарез и като бонус да му докарат и Меси,че да повтори резултатите си от по предния сезон.Междо другото Борини в Съндерланд наниза бая голове и то важни Балотели изобщо не го използва Ламбърт и него и си налагаше неговите мисли с крила като нападатели и разни други измишльотини.

LFC_Fan93
20.06.2015 20:40

Така е може да са по-класни от играчите,които имаме в момента,но не са достатъчно добри и като цяло бяха безсмислени трансфери с изключение на Милнър,който трябваше да бъде единствения трансфер до момента.Говори се за Ковачич,но не вярвам да стане.Това би бил добър трансфер.Аю и Коноплянка бяха налични и са с класи над Ингс,за който да не забравяме може да идва като свободен трансфер,но ние пари ще дадем за него и то минимума ще бъде 5 мил.(компенсация),т.е отново се набутахме с парите.Не знам какви некадърници са в този комитет,но от действията им до момента не мисля че си имат каквато и да било идея от футбол.Но и БР е прекалено страхлив за работата си и вместо да се опъне малко той си стои с кръстени ръце и гледа да си запази работата,като дори пожертва своя екип.Сега не се знае кои ще дойдат,но които и да са ще бъдат чужди за него няма да има това разбирателство и има голяма вероятност за скандали в треньорския щаб.Не е нужно да играем в ШЛ,за да изгрдаим отбор за там примери за такива отбори бол,работата ч там че в клуба е пълно с некадърници не само от играчите но и на управленско ниво.Така че да ме извиняват хората че не мога да се зарадвам на този трансфер.Шансове и надежди при нас в последно време май са единствените неща които предлагаме.На мен лично ми писна!!!Гледам как отбори като Саутхемптън направиха отбор,който след година 2 може спокойно да се конкурира за топ 4 и ме е яд,защото се оплакваме че не сме играели в ШЛ и за това не можем да привлечем класни играчи,а всеки здравомислещ човек му е ясно,че това са жалки оправдания и замазване на очите,но такава е реалността в момента!!!Жалко!!!

Red_Till_Die
20.06.2015 20:14

Истината е такава , че в момента не сме топ клуб. *sad* В днешно време без да играем в ШЛ няма как да вземем добри играчи. Друга е темата , че харчим парите си много глупаво. Трансферният комитет трябва да бъде изгонен час по скоро. С тези трансфери които направихме до сега ''запълнихме дупките''. Милнър е страхотен трансфер. Борбен и енергичен играч с нюх за победа с шампионски манталитет , може да играе на много позиции и е безплатен. Какво повече може да искаме от него ? Ингс ще замени Борини а Ориги ще замести Ламбърт. Ингс и Ориги са с класа над Ламбо и Фабио така , че и тук не виждам нищо лошо. Трансфера на Богдан бе малко странен за мен. Да може би е по - добър от Брад Джоунс , но не виждам как ще се конкурира с Миньоле. Миньоле е 1-2 класи над Богдан... Джо Гомез е считан за следващият Рио Фърдиданд , нека му дадем шанс може пък да излезе нещо. А и трансфера му ще го платим от продажбата на Коатес. Предстои да видим , как ще се справим занапред през лятото. Дали ще вземем качествени заместници на Джонсън , на Стиви (невъзможно) и на Суарез.

rqazpr7
20.06.2015 15:48

Браво, намерихте си талантливо момче.
Сега, Клайн остава за нас *lol*

martyyyLFC
20.06.2015 18:04

Клайн е десен бек , а Гомес централен , но пък Winner явно знае повече и от самие Гомес и какви са му способностите ...

BuTaMuH_C
20.06.2015 15:35

дано му се даде шанс *smile* да не стане като с Илори

martyyyLFC
20.06.2015 15:19

Добре дошъл! Желая му успех , има талант момчето!