Италианец влиза в щаба на Стоев

11:10
Италианец влиза в щаба на Стоев
Италиански тре­ньор ще започне в Левски в близките дни, пише „Мериди­ан Мач". Специалис­тът обаче няма да сменя Стойчо Стоев, а ще влезе временно в щаба му. Италиане­цът е специалист в областта на физичес­ката подготовка и именно това ще бъде задачата му.

На „Герена" по никакъв на­чин не са снели дове­рието си от кондиционния специалист Ясен Екимов, но ис­кат и още един човек да помогне в подгот­вителния период. Точно за целта идва и италианецът, който ще бъде само за месец на „Герена". Той няма да влиза за пос­тоянно в щаба на Стоев, а ще бъде са­мо на хонорарза подготовката.

„Сините" искат тимът да бъде пер­фектно подготвен, тъй като след ми­налата лятна подготовка, дело на Пепе Мурсия, отборът бе зле кондиционно цяла есен. Това рефлектира сериозни и върху резултатите. Освен това форматът на първенството предлага цели 36 кръга.

Иначе основната тежест върху физическите тренировки отново ще пада върху Ясен Екимов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
19.06.2015 19:22

Абе шо му слагат на главата секундант. Така беше и с предишният испански треньор. Не се сещам точно името му но тогава шеф Баткоф а секундант Гонзо. сега Тонев Гонзо Стоев + некакъв никому неизвестен испанец. Както ще дойде, така ще си замине. ПарИ парИ

sensea
19.06.2015 13:31

Дано ги стегне...миналата есен наистина бяха като куци коне....

Goveb_Stadoakan
19.06.2015 18:59

Стойчо Стоев (не Младенов) в Левски завинаги!!