Тончи Кукоч може да премине в Щутгарт

09:00
Тончи Кукоч може да премине в Щутгарт
Тончи Кукоч може да продължи кариерата си в Щутгарт. Хърватинът е попаднал в полезрението на един от най-успешните тимове в Германия, който обаче в последните години изпитва сериозни затруднения, съобщава "Слободна Далмация".

Отборът от града на Мерцедес се спаси на косъм от изпадане във Втора Бундеслига в последните кръгове. Преди  това  дълго  време заемаше последното място. Щутгарт не е ставал шампион от 2007 г., а в изминалите три шампионата неизменно е в долната половина на таблицата.

Скаути на клуба са наблюдавали някои от изявите на Кукоч в ЦСКА и той е оставил добри впечатления със своето представяне. Самият бранител не отрече, че този клуб е опция пред него. "Няма да отрека за Щутгарт, но и няма да призная, че това е напълно точна информация. Моите мениджъри имат думата, всичко минава през тях. Искам само да кажа, че клубът, в който може да премина, е известен и съвсем скоро всичко ще е ясно", заяви Кукоч пред "Индекс".

Той обаче не отрече, че има възможност да остане в България, ако преобразуване на Литекс в ЦСКА стане факт и бъде поканен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация