Пуснаха Артуро Видал от ареста

06:13
Пуснаха Артуро Видал от ареста
Чилийският съд освободи от ареста национала Артуро Видал, предизвикал катастрофа в нетрезво състояние.

Халфът на Ювентус размаза своето Ферари в компанията на съпругата си и детето си, като за щастие при инцидента никой не пострада. Първоначално Видал се опита да скрие, че е бил пил, но впоследствие се извини на целия чилийски народ.

Видал бе освободен най-вече с оглед на това, че е основен играч в националния отбор на Чили, където понастоящем се провежда Копа Америка. Домакините водят в Група А заедно с Боливия и почти са си осигурили класиране за следващата фаза на турнира.

Голмайстор на Чили е тъкмо Видал, вкарал до момента 3 гола, два от които от дузпи. Съдът му отне шофьорската книжка за 4 месеца и го задължи да се разписва ежемесечно в чилийското консулство в Милано, понеже в Торино, където Видал играе, няма такова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fedya
18.06.2015 12:01

Напълно подкрепям коментарите Ви

toh3u
18.06.2015 11:51

Напълно подкрепям коментарите Ви.Най-лошото е, че не е някое пишлеме на 20години с пари, а е набор 87, тоест - вече е зрял за подобни постъпки.

bacardy_breezer
18.06.2015 08:33

Видал дано си е взел поука. Като играч ми е един от любимците в Юве - гори всеки мач за отбора си. Но не одобрявам подобни постъпки. Някои хора си мислят, че като са големи звезди им е позволено да си правят всичко. Законите обаче трябва да са еднакви за всички. Видал кара пиян на мотика - последствия няма, Меси краде милиони евро - последствия няма, Ройс неколкократно се качва да кара БЕЗ КНИЖКА, хващат го и последствия няма, Максим Стависки УБИВА дете на пътя и остава още едно инвалид за цял живот- последствия няма.... И това, само защото единия е любимец и голмайстор на Чили, другия е със статут на БОГ в Каталуня, третия е един от големите таланти на националния на Германия, а четвъртия е олимпийски шампион... Еми просто не е честно ! Закони трябва да са ЕДНАКВИ за всички.

Anatoli93
18.06.2015 09:02

Тоя не мисли за жена си и детето си пък какво да говорим за законите. Хубаво, че няма пострадали.