Чех иска да продължи кариерата си в Арсенал

22:00
Чех иска да продължи кариерата си в Арсенал
Стражът на Челси, Петер Чех ще обсъжда своето бъдеще днес с ръководството на лондонския тим. Неговото желание е да продължи кариерата си в друг отбор.
 
Чех иска да премине в редиците на друг лондонски клуб - Арсенал, но сините не са склонни да се разделят с опитния вратар, освен ако в замяна не получат местен футболист от школата на топчиите.
 
От ПСЖ също следят ситуацията в Лондон, френският клуб предлага сума от около £11 млн, но Чех, който прекара 11 сезона на "Стамфорд Бридж", не иска да напуска Лондон заради семейството си.
 
През изминалия сезон, чешкият национален вратар остана на скамейката като втори избор след Тибо Куртоа и записа само 7 участия в Премиър Лийг.
 
 Четирикратният победител във Висшата Лига има над 500 участия за Челси, откакто напусна Рен и се присъедини към "сините от Лондон" през 2004г.
 
Чрез представянето си на терена, той изигра важна роля за спечелването на Премиършип в първия сезон на Жозе Моуриньо като наставник на "пенсионерите". Също така отборът спечели за втори пореден път титлата в Анлия следващия сезон, но Чех пропусна три месеца от кампанията след като си счупи черепа срещу Рединг.
 
Чех не си спомня за инцидента и от онзи момент нататък той носи предпазна маска на главата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2014
16.06.2015 11:24

Чех е безспорна класа, но едно ми е странно в играчите на Челси. Не им дреме в кой отбор ще продължат. Дали ще е конкурент за титлата, дали ще е най-големият градски съперник - дреме ти! Важното е да се играе. А Чех не е като да е пред пенсиониране и ако отиде в Арсенал или Юнайтед (надявам се), то той ще помага доста на въпросните отбори и то не само 1-2 сезона. Определено ми е странно, но какво ли ми разбира главата *smile*

Danskrastev
16.06.2015 16:06

Знаеш ли защо не им дреме ,защото са наемници които идват ритат ,и си тръгват нищо повече подобно на тези стотици футболисти минали през ЦСКА кога за последно произведоха играч от школата,и успя да пробие в първият отбор на Челси има само един и това е за 20 години ,и ако е истина че Моу иска някой измежду Уолкът или Чамбо може да си задържи Чех....има изключително много качествени вратари в момента така че може да се намери и друг вариант например Лено....

crazy_rabbit
16.06.2015 11:11

Истината е, че в момента Челси разполага с двамата най-добри вратари във ВЛ, а може би и в света. Просто Куртоа е по-добрия/младия/перспективния. Успех на Чех, където и да отиде !

Stratievv
16.06.2015 10:57

Чех без проблем може да си варди в някой английски клуб поне до 40 , 41 годишна възраст. *smile*

proud_scouser18
16.06.2015 09:24

Пенсионерите, защото до преди 7-8 години играчите им бяха може би от възраст 28 нагоре... Те на млади играчи не разчитаха.

TheHeavenMakers
15.06.2015 23:40

Чех е голям вратар и легенда на Челси , но ще се радвам да го видя с екипа на Юнайтед *smile* Има още какво да даде на футбола и заслужава да играе редовно в голям клуб. Конкуренцията на Тибо Куртоа е убийствена , а определено е и правилният ход на Моуриньо , залагайки на белгиеца.

XIII
15.06.2015 23:34

Чрез представянето си на терена, той изигра важна роля за спечелването на Премиършип в първия сезон на Жозе Моуриньо като наставник на "пенсионерите".Защо пък пенсионерите?Какво общо има?Питам,защото за пръв път попадам на това прозвище.Доколкото за случая с контузията на Чех,това се случи в първия или втория кръг на тогавашния сезон,след сблъсък със Стивън Хънт от Рединг,гледах мача тогава,след това и Кудичини се контузи,не си спомням обаче дали не беше пак след сблъсък отново с Хънт.

XIII
16.06.2015 19:48

Благодаря за информацията колега,проверих и попрочетох това-онова.По темата за Чех-това е един от вратарите които оставят следа във футбола,наред с Буфон,Ван дер Саар,Субисарета,Касияс,Кан,Шмайхел.....Затова където и да отиде,или пък и да остане в Челси,то той няма да залезе като поредната падаща звезда в небето.

sa6etoo
16.06.2015 08:51

Пенсионерите е старо прозвище на отбора което е било актуално до 50-та година на миналия век. Но някои медии все още от време на време го ползват. Има нещо общо със тези участвали в армията и региона където се намира клуба, но не си спомням точната история. Относно трансфера - ще се радвам Чех да остане в Англия, било то и в Арсенал. Заслужава да играе, а не да търка пейката. Един ден отново ще се върне на Моста стига да пожелае да работи в клуба.

_beroe_
15.06.2015 23:08

Защо им е на Арсенал вратар, миналия сезон взеха Оспина имат и Шчесни. По-скоро може да поеме към Париж според мен.

Berrba
15.06.2015 23:06

ех да си го вземем но никой не ме слуша*devil*