Англия надви Словения, Рууни влезе в историята (видео)

21:02
Англия надви Словения, Рууни влезе в историята (видео)
Англия постигна шеста поредна победа в европейските квалификации след успех с 3:2 като гост на Словения в среща от група Е.

Уейн Рууни вкара един от головете. Това попадение изравни нападателя на Манчестър Юнайтед с Гари Линекер на върха във вечната ранглиста на голмайсторите с фланелката на Трите лъва.

Миливое Новакович откри резултата в 38-та минута, като домакините задържаха преднината си до почивката.

В 57-та минута Джак Уилшър изравни, а 15 минути преди края отново футболистът на Арсенал се разписа и островитяните осъществиха пълен обрат.

В 84-та минута Печник отбеляза и словенците си повярваха, че могат да стигнат до точката.

Само две минути по-късно Рууни донесе победата за гостите.

След поредния си успех, Англия събра 18 точки и логично продължава да бъде едноличен лидер в група Е. Втори е Швейцария с едва девет пункта и мач по-малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
14.06.2015 22:40

Ех тея Англичани в квалификасийте зверове..на европейско и световно се излагат като кифладжий.Очаквам отново да стъпят на криво.Да вземат им дадът един форум,че от 66-та година не са взимали купа.Да ги оплаче човек чак..*smile*

sakata_97
14.06.2015 22:27

Много красив мач стана,ама и Уилшър вкарва много красиви попадения,само така да продължава*joking*

bacardy_breezer
14.06.2015 21:41

Стана супер мач. Словенците показаха, че са доста корав отбор. Русия - Австрия не го гледах, но гледам австрийците пак са наказвали. Като цяло голямо израстване на много отбори в Европа. Уелс, Исландия, Австрия, Словакия, Полша наистина впечатляват в тези квалификации. Всеки един от тези 5 отбора, ако запази сегашната си форма, може да причини много главоболия на големите фаворити на ЕВРО-то догодина *thumb_up*