Кабай пожела да се завърне във Висшата лига

12:47
Кабай пожела да се завърне във Висшата лига
Йоан Кабай заяви пред френския спортен ежедневник "Екип", че иска да напусне отбора на Пари Сен Жермен. Причината е, че бившият играч на Нюкасъл записа само 13 мача като титуляр в Лага 1 за парижани през изминалия сезон, а липсата на достатъчно игрови минути може да го лиши от участие на Евро 2016, чийто домакин е Франция.

Кабай пристигна на "Парк де Пренс" през 2013 година, но така и не успя да се наложи като твърд титуляр в средата на терена в присъствието на Марко Верати, Тиаго Мота и Блез Матюиди.

"Ако има възможност да се завърна в Англия, надявам се, че това ще се случи. Но все пак Висшата лига не е единствената ми възможност", каза Кабай.

За момента отборът, проявяващ най-сериозен интерес към плеймейкъра, е Кристъл Палас. Мениджър на лондончани е Алън Пардю, който работи заедно с Кабай в Нюкасъл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wengerout
12.06.2015 13:06

Добър играч беше,когато беше в Нюкасл,след това не съм го гледал.А и по него време искаше да играе в Арсенал,но от там нещо не му разрешиха и се запъти към Франция.Бих се радвал да го наблюдавам пак в Англия,макар и да не е с екипа на Арсенал.

Arsenal966
12.06.2015 14:06

Аз си спомням само,че имаше проблеми с Нюкасъл,те много си го обичаха,но при първите заченки от страна на Кабай,че иска да отиде в друг клуб и те като чели му се обидиха много яко и започнаха по всевъзможни начини да се опитват да спрат трансфера му в по-голям клуб.Иначе за другата ключова фигура,която е напуснала Нюкасъл с него....нямам си и на идея честно казано.Хвана си ме яд тогава,че не го взехме ! Утешение е че 2 години стоя резерва и не показа почти нищо в ПСЖ,но пък си личеше,че можеше да си вдигне още повече нивото му от престоя в Нюкасъл и да ни помогне много точно когато отзад нямахме никой,макар че Кабай не се води дефанзивен халф.

wengerout
12.06.2015 13:44

Много добре си спомням,че Кабай искаше да играе в Арсенал,а тогава ПСЖ още не бяха предприели нищо.Но от Нюкасъл отказаха да го пуснат и след това ПСЖ го потърсиха и той замина за Франция.Не знам защо го направи,дали заради пари или,защото имаше проблеми в Нюкасъл.До колкото си спомням тогава и някой друг,който беше ключова фигура от джордитата напусна.

Arsenal966
12.06.2015 13:31

Не знам доколко не са му разрешили или просто самия играч е искал паричките на ПСЖ ! *erm* Ето че 2 години май по-късно....отбора,който най-много го иска е Кристъл Палас,а не отбор като Арсенал !

Tzeko_90
12.06.2015 13:00

Брендънчо ще проспи и този младеж. Да купува там млади "надежди".

Captain_Vidic
12.06.2015 13:32

Тоя младеж е на 30 години ;д От 2 години е твърда резерва и играе по 10 мача на сезон, за какво ви е?