Челси набеляза Чарли Остин

15:52
Челси набеляза Чарли Остин
Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо обмисля да отправи оферта за нападателя на Куинс Парк Рейнджърс Чарли Остин, съобщава "ESPN".

Сините търсят нов нападател, като приоритет за тях е привличането на Радамел Фалкао.

Ако трансферът на колумбиеца пропадне, Челси ще опита да вземе Остин.

През миналия сезон нападателят на Рейнджърс реализира 18 гола във Висшата лига, но не успя да помогне на своя тим да се спаси от изпадане в Чемпиъншип.

К.П.Р завърши на последното място в английския елит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sa6etoo
11.06.2015 21:03

Ако го вземем ще ми е интересно да видя състава с двама в атака и с един дефанзивен халф. Отдавна не сме играли с двама в атака а с тези хора напред бая голове могат да падат. И аз го предпочитам пред Фалкао.

Vetrigo177
11.06.2015 20:22

Той е от така наречените стар стил футболисти.Обича с едно докосване да завършва атаките,без много бавене,мотаене и т.н.Това е голям +,защото би могъл да вкара,на който и да е отбор,а както видяхме в КПР,имаше и доста голове срещу грандовете..Той е точно перфектен за Челси,Дават му положения,а той си ги вкарва..Даже според мен след някоя контузия на Коща,може да си спечели място като титуляр
и да разкара испанското леке веднъж завинаги от ВЛ.

patka2014
11.06.2015 20:01

По-добре той, отколкото Фалкао (мое мнение).

sensea
11.06.2015 18:10

Добър е ! Дано го вземем ...има кой да го храни с голови пасове .....а и Коща с тези контузии , може да го направи титуляр