Мората: Бенитес не ми се обади

14:50
Мората: Бенитес не ми се обади
Алваро Мората най-вероятно ще остане в Ювентус и през следващия сезон.

Реал Мадрид има опцията да върне юношата си през настоящото лято, но изглежда новият треньор на тима Рафаел Бенитес има други планове.

"Бенитес? Не ми се е обаждал. Щастлив съм да остана в Юве", заяви Мората, цитиран от "Марка".

Голаджията обясни, че е имал разговор със Сами Кедира, преди халфът да подпише със Старата госпожа.

"На няколко пъти разговарях със Сами. Той ме разпитваше за Юве. Радвам се, че клубът привлече Кедира. Това е чудесен трансфер."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
12.06.2015 21:01

И в други теми забелязвам някои работи и леко се дразня.Нека обясня на булшинството,което предпочита да вярва на жълти медии,отколкото да си напъне малко сивото вещество.
Мората е юноша на Реал.Реал не са го пръждосали,нито са го отритнали.Мората не е тъп и знае,че при наличието на Бензема,няма как да е титуляр.Реал дадоха възможност на Алваро да поиграе по-често в друг гранд.Мората не е нито обиден,нито с лошо чувство към Реал и с радост би се върнал някой ден,стига да си го поискаме.Няма как да не се чувства щастлив в Юве,като е титуляр всеки мач.

mitko1010
23.06.2015 23:55

След мача в 1/2 финалите на Шампионска лига Реал Мадрид- Ювентус (при който именно голът на Мората отстрани Реал), пред медиите е казал, че се чувства неудобно, че е вкарал гол точно на този отбор.

stefanBG111
12.06.2015 01:25

Коментар 2 е прав, опциите са за лятото 2016 - 30 млн и лято 2017 за 35 млн. Не виждате ли че и самия играч е щастлив в Юве. Медиите пак си ръсят глупостите и вие се вържете. Това лято всеки един футболист ще го пращат къде ли не. Вече на някои отбори медиите им разпродадоха играчите.

stefanBG111
12.06.2015 01:21

Много добър играч е Мората. Още когато беше в Реал загатна, че има талант, но те не му дадоха достатъчно шанс. Юве му подаде ръка в точния момент и е най-добре да си остане при тях. Превърна се в любимец на феновете, а в Реал при някои слаби мачове, ако направи, веднага някои от феновете им ще започнат да го обиждат. Това са разглезени идиоти, които са фенове по скоро на победите и трофеите. Пак казвам няма по-добро място от Юве за Мората.

proud_scouser18
11.06.2015 20:53

Стой си в Ювентус! Там си желан и уважаван, още повече че ти дадоха шанс да играеш!

bacardy_breezer
11.06.2015 15:15

"Реал Мадрид има опцията да върне юношата си през настоящото лято" ..... Изморих се да повтарям, че Реал няма опция за това лято, а за лято 2016 и 2017, ама журналята си знаят тяхното. Поинтересувайте се малко, потърсете официална информация, преди да пишете НЕВЕРНИ неща по десетки пъти.


11.06.2015 22:25

Напротив, за това и за следващото лято са опциите. Друг е въпроса, че нещо не ни хваща окото въпреки че с негови голове отпаднахме, но единия беше на празна врата добавка, пък и вината си беше основно наша заради многото пропуски и липсата на основни играчи заради травми.

Arsenal966
11.06.2015 14:59

Радва ме това момче,Юве заслужават такъв играч като него.Дано все така продължава с добрата игра и да остане поне още 2 сезона в клуба,пък после ако толко много Реал искат да си го върнат.....дано поне Юве вземат добри пари за него,на Перес не можеш да му извиеш ръцете като искаш твърде голяма сума,той просто ще ти я даде !

sdw
12.06.2015 21:02

Долния ми коментар е най-вече за теб.Дано имаш малко мозък и разбереш,че ние не сме го отритнали,нито той се чувства обиден,нито има изострени отношения с Перез.

Arsenal966
12.06.2015 02:26

Не мислиш ли,че Мората искаше просто да играе ? Като си е тръгвал от Реал,дали му е пукало много много дали ще е в Порто,Юве или Леверкузен ? Дали му е пукало за клаузата в договора му ? Казал си е ....е ок,всичко е точно,Реал ще си ме върнат благодарение на тази клауза,като стана супер звезда ! Мората в много интервюта показваше,че е изненадан от това,че Юве повярваха толкова много в него и от това,че показва толкова добра игра,че вкарва важни голове и че е титуляр ! Не мисля,че в главата му са само парите ! Всички знаят и че Реал не дава много шансове на младоците.Това че Хесе изгря още в началото,а пък Мората не ...не означава,че не е трябвало да дадете повече шансове на Алваро.


12.06.2015 00:19

Кое му е наглото ? Когато по негово искане за да играе повече, Реал се съгласи да го продаде и то на топотбор, който както и стана по-късно ни беше съперник, Мората е бил наясно, че Реал ще включи клауза за откупуване и се е съгласил с нея като е подписал договора с Ювентус. Така че ако Реал реши да си го върне е в правото си защото е инвестирал в него. Нали се сещаш, че Реал можеше да го шитне на безобиден отбор, който не ни е съперник, както Касемиро в Порто или преди това Карвахал в Леверкузен. Може да се каже че Реал му направи услуга, а дефакто получи отстраняване след като доста години е инвестирал в неговото развитие, включително и шансове му се даваха миналата година, но той не ги оправда, редовно профукваше чисти положения и няма един решен важен мач в полза на Реал. Наглото е Мората да се опитва да поставя условия, защото е продаден под известно условие и го е приел. Той дефакто е повече собственост на Реал, отколкото на Ювентус, даже Реал можеше да се подсигури с клауза изключваща участието му срещу нас имайки горчивия опит от случая с Мориентес, но Реал не го направи защото е над такива предимства по този начин.

Arsenal966
11.06.2015 23:35

Да,единствено може проблем да се окаже,това ако момчето не иска да играе за вас.....насила хубост не става ! *joking* Юве му дадоха шанс,той ви острани,стигна и финал на ШЛ с Юве,в първия му сезон спечели дубъл.....осъзнаваш,че ще е много трудно,пък и малко нагло да си го върнете нали ?

levskirealfen
11.06.2015 19:50

Продадохме го за 20 млн. за през 2016 може да си го вземем за 30 млн. Обигран, развил се. Какво по-хубаво от това?!