Еврофутбол върви по успешен път и аз съм доволен от това!

13:19
Еврофутбол върви по успешен път и аз съм доволен от това!

Разговаряме с Борислав Радунчев – собственик на пункт 09-05 в Пловдив с адрес ул. "Съединение" №31. Той е наш букмейкър от 2012 година и с удоволствие сподели своите мисли и впечатления относно бизнеса със спортни залози и партньорството с Еврофутбол.


- Здравейте! Представете се
.
- Здравейте, казвам се Борислав Радунчев, на 53 години съм, женен, с две деца. Живял съм в САЩ 17 години, занимавах се с бизнес.

- От кога работите в структурата на Еврофутбол и защо избрахте точно този бизнес?
- Работя като букмейкър в Еврофутбол (титуляр) от почти 4 години. Точно се бях завърнал от Щатите и се чудех какво да захвана, за да осигуря семейството си. Бях собственик на това помещение и ми се стори добра възможност за бизнес да стана партньор на утвърдена и сигурна компания като Еврофутбол. Така започнах.

- Как се развива компанията във времето – сравнете (положителни и отрицателни характеристики)?
- Смело мога да кажа, че това е една от най-бързоразвиващите се компании в България! Бил съм в страната на неограничените възможности и съм виждал какви чудеса от храброст правят хората с бизнеса си. Това е печелившият модел – техническо усъвършенстване и обновяване, нововъведения в продуктовата гама, угаждане на клиентите и съобразяване с тяхното мнение. Еврофутбол върви по успешен път и аз съм доволен от това.

- Как протича един Ваш работен ден?
- (смее се) Какво да ви кажа, има хубави и лоши дни. Така съм ги разделил на база финансовите постъпления, наличието на хубави мачове, успехи на участниците, настроението в пункта – всичко това е моето ежедневие!

- Колко човека работите в пункта?
- Работим двамата със съпругата ми, това е семеен бизнес.

- Направете кратка характеристика на типичния участник в Еврофутбол?
- За съжаление, дори във втория по големина град в България (Пловдив), масово хората не разполагат с достатъчно финанси и си броят стотинките. Общата характеристика на всички участници е, че всеки от тях идва с надеждата да познае и спечели!

- Разкажете за някой запомняща се случка във Вашия пункт (най-голямата печалба, нещо забавно…)
- Много са, но преди известно време дойде един човек, който по принцип живее в Турция и има бизнес там. За няколко часа успя да хване четирицифрена сума на Гонките и това наистина донесе настроение в пункта – заразително е щастието на хората!

- До края на годината Еврофутбол ще пусне един изцяло нов за българския пазар продукт – атрактивен и динамичен. Ако зависеше от Вас, какъв би бил той?
- О, това е страхотна новина! Явно тенденцията е да се обновяват непрекъснато продуктите на Еврофутбол, а това е хубаво за общия ни бизнес! Надявам се новият продукт да е динамичен, да осигурява бърза и моментна печалба на играчите и да грабне интереса им. Хубаво е, че пускате и толкова много кампании с допълнителни печалби, клиентите много им се радват – помислете да ги увеличите и разнообразите (смее се).

- Предстои категоризация на букмейкърската мрежа (също до края на годината) – до какво ще доведе това, съгласен ли сте, че участниците "се водят" и по вътрешния и външен вид на пунктовете ни?
- Разбира се, че видът на букмейкърския пункт е важен за нашите играчи, особено за по-претенциозните и образовани от тях, най-вече тези, които са били в даден момент извън страната. По-хубаво е да е чистичко, добре обзаведено, спокойно и удобно. Това влияе добре на бизнеса. В този смисъл съм сигурен, че тази категоризация е за добро и ще разшири мрежата.

- Ако бяхте управител на Еврофутбол за един ден, кое щеше да е Вашето първо решение?
- Бих повишил мотивацията, в т.ч. финансовата, на партньорските фирми на Еврофутбол.

- Ако бяхте участник на Еврофутбол, какво още щяхте да искате (промяна в продуктовата гама, във вида на помещенията,, в обслужването…)?
- Всички сме наясно със спецификите на хазартната игра, но рязката и честа смяна на коефициентите понякога играе лоша шега на участниците и те недоволстват. Това е единственото, което бих изкомуникирал с тях, за да разберат причините това да се случва.


- Вашето пожелание към участниците?
- Късмет и успех!

- Към колегите?
- Повече надежда и по-високо самочувствие – собственият бизнес изисква и двете!

- Към Еврофутбол?
- Всичко най-хубаво, още повече финансови постъпления, които да донесат общ просперитет.


- Последни думи в това интервю…
- Имаме общ бизнес и сме в обща система, затова е хубаво да се уважаваме и да си имаме доверие – това е достойното поведение на всеки бизнес партньор и се радвам, че го виждам в Еврофутбол!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Docker
11.06.2015 14:21

Що за малоумен платен репортаж е това...?!