Дяков: Сигурен съм, че ще вземем трите точки

12:29
Дяков: Сигурен съм, че ще вземем трите точки
"Сигурен съм, че в Малта ще вкараме голове и ще си тръгнем с трите точки", обяви капитанът на националния отбор Светослав Дяков при заминаването на тима за Ла Валета.

"Отиваме да победим Малта. Нищо друго не ни вълнува и за нищо друго не мислим. По принцип си говорим доста в националния отбор, и треньора и футболистите. Смея да твърдя, че колективът е много добър. Всички момчета осъзнават какво е да играеш за националния отбор. Тези критики, които са напоследък, смятам, че ще ни дойдат много добре и за мача с Малта ще подходим така, както трябва", сподели Дяков на Летище София тази сутрин.

Малта първия мач наистина беше негативен, но и на този лагер гледахме мача, имахме над 10 положения за гол. Сигурен съм, че в Малта ще вкараме голове и ще си тръгнем с трите точки. За нищо друго не мислим, концентрирани сме само върху победата", допълни той.

Халфът на Лудогорец призна, че няма как загубата от Турция да не се отрази на тима. "Няма как да не се отрази според мен, нормално е да има лека тежест, но пък от друга страна ще бъдем пределно мобилизирани да отвърнем на критиките. България има добър отбор, не сме световна сила, но твърдя, че имаме добър отбор и можем да се преборим за третото място, което е и целта ни".

"Във футбола винаги има напрежение, винаги се бориш за нещо. Няма да има напрежение, ако не играеш за нищо. Ние се борим, така че напрежение има и винаги ще има в националния отбор", завърши Дяков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация