Платини връчи на Оланд първия билет за Евро 2016

21:54
Платини връчи на Оланд първия билет за Евро 2016
Точно една година преди старта на Европейското първенство във Франция, ръководителят на УЕФА Мишел Платини връчи на френския президент Франсоа Оланд символичен подарък - първият билет за турнира.

"Каня всички да станат част от събитията, които обещават да превърнат в грандиозен празник футбола и да се съберат запалянковци от цял в свят в прекрасна Франция. Радвам се, че подготовката за турнира върви с пълни сили. Стадионите са великолепни и през следващото лято ще станем свидетели на страхотен футболен фестивал", заяви Платини.

Той обяви за открит процеса за подаване на заявки за билети, който ще продължи до 10 юли, една година преди финала на шампионата на Стария континент. В продажба са пуснати 1 млн. билета в четири ценови категории. За 43 от всичко 51 мача от първенството най-евтините билети струват по 25 евро. Един човек може да подаде заявка за не повече от четири билета за една среща. Най-евтиният билет за финала на 10 юли е 85 евро, а най-скъпият - 895 евро. Пропуски може да се поръчват единствено на сайта: www.EURO2016.com.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация