Златан със съмнение за счупена ръка

16:49
Златан със съмнение за счупена ръка
Звездата на Интер Златан Ибрахимович е със съмнения за счупена китка след контролата с Челси, загубена от "Нерадзурите" с 0:2.

Нападателят падна лошо върху китката си и въпреки, че веднага бе бинтован от лекарския щаб на своя тим, шведът продължи да изпитва силна болка и бе заменен принудително от Жозе Моуриньо.

Според информационната агенция "АNSA", Златан е напуснал стадиона със сгърчено от болка лице и торбичка лед върху ръката. Нападателят днес ще премине медицински тестове, за да се установи дали той е счупил китката си или става въпрос просто за тежко изкълчване.

\"\"

Както е известно, ексцентричният таран е пред трансфер в Барселона и според някои медии това е бил последния му мач с фланелката на Интер.

Сигурно е обаче, че и в лагерите на Интер и Барселона стискат палци футболистът да не е счупил китката си, тъй като това ще го извади от игра за около две седмици, което би му попречило на предсезонната подготовка.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

silvi91
23.07.2009 16:14

И точно до началото на сезона и е готов *wink* *joking*

silvi91
23.07.2009 16:13

И този е като мен *joking* счупих китка ( по - време на мач 35 дена гипс) , после на тренировка отново падам и 20 дена със шина

sasedq
22.07.2009 23:46

Пак глупост в този сайт ... Съвсем леко излалчено не значи счупено ....