Банско стартира подготовката си през следващата седмица

15:52
Банско стартира подготовката си през следващата седмица
Втородивизионният ФК Банско стартира лятната си подготовка през следващата седмица. В курортното градче се проведе среща на досегашния треньорски щаб на мъжкия отбор с изпълнителния директор на футболния клуб Йордан Баряков. На нея се разискваха детайлно нещата около нормалното протичане на лятната подготовка и селекцията на отбора. 
 
Старши треньорът Александър Томаш и неговият асистент Константин Мирчев остават на кормилото на отбора и през следващия сезон. "На 18 или на 20 юни ще бъде първата ни тренировка от лятната подготовка. Сигурното е едно - дадохме съгласие да продължим да работим с мъжкия отбор на Банско за още една година", коментира Мирчев. 
 
До края на седмицата ще има яснота около селекцията и кои играчи от миналия сезон с изтичащи договори ще останат. "Една част от досегашните футболисти ще получат удължаване на договорите си, а друга - не. Обмислят се и предложенията на отбори за провеждане на контролни срещи. Доста са желаещите да изпробват силите си срещу нас, но на кои ще се спрем ще има яснота до няколко дни", каза още Мирчев. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация