Вратар и нападател на Баку пропускат първия мач с Левски

15:58
Вратар и нападател на Баку пропускат първия мач с Левски
Двама ключови футболисти на ФК Баку ще пропуснат първия мач срещу Левски от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Сенегалският титулярен вратар на азерите Халиду Сисоко и нападателят Бахтияр Солтанов получиха жълти картони вчера срещу Екранас, които са им втори и ги вадят автоматично от участие в мача.

С картони от тима на Баку "висят" също Вадим Борец, Георги Адамия, Рафаел Барбоса, Феликс Фелипе Алмейда и Александър Солич.

От българския тим санкция ще изтърпи Исмаил Иса, който бе изгонен вчера на мача срещу Санта Хулия в Андора за получаването на червен картон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
22.07.2009 23:29

Аз твърдо заставам зад отбора и изобщо несе съмнявам в победата на любимия ЛЕВСКИ.Няма друга алтернатива освен победата ,защото тия чичковите червенотиквеничета пак ще ще ръсят мозъци *sick*

omonigotemile
22.07.2009 18:13

Не трябва да има никакво подценяване, ако момчетата са спокойни, не мисля, че ще има проблем с отстраняването на азерите. Все пак максимална концентрация и мобилизация. Искам само да кажа, че се радвам на младите нападатели в отбора- Цачев и Огнянов наистина имат бъдеще и трябва да им се дава шанс!

roommen
22.07.2009 18:07

Чета разни изказвания на Азерите и явно са много ентусиязирани от отстраняването на Екранес .Хубаво е че си вярват ,но това може да им изиграе лоша шега .Ако решат да се впуснат във вихрени атаки да бележат много голове може да останат лошо опарени.Мачът е с голям залог и за това мисля че няма да става много за гледане , смятам че Левски ще са по съсредоточени да не получат гол и играта ще е много накъсана с нарушения .

Adrian000
22.07.2009 18:01

Според мен Баку не са толкова добър отбор просто Екранас бяха много слаби ,но нека имаме и малко страх ,но отиваме за победа! Допълнителен плюс е отсъствието на Султанов ,който изглежда е един от най- добрите в отбора, а вратаря е много зле като цяло цялата защита им е зле там ни е коза трябва просто да не им даваме да дишаме определено ще са респектирани и предпазливи трябва да се възползваме ,но имаме хронична нужда от нападатели! Но като ,че ли в първия мач трябва да започнем в съста Петков; Миланов, Генев/Топузаков, Рабех,Минев; Зе Суареш, Бардон/Гаджев, Тасевски, Жоазиньо; Христов, Огнянов или без единия нападател и Бардон и Гаджев заедно!

roommen
22.07.2009 17:54

Феликс Фелипе Алмейда и Александър Солич. ето на тези трябва да изкарат Левскарите жълти картони , за да с по-спокойни вторият мач .Първият като техника не мога да го определя но иначе е спринтьор и няма настигане. *smile*

angel_angelov51
22.07.2009 17:44

Още по - добре , айде Левски все пак сме Българи ! *wink* *stop*