Ливърпул с второ ново попълнение

15:37
Ливърпул с второ ново попълнение
Английският гранд Ливърпул обяви ново попълнение. Червените се договориха с нападателя Дани Ингс, съобщиха официално от клуба.
 
Вече бившият футболист на Бърнли ще се присъедини към мърсисайдци от 1 юли. Засега липсват подробности около сделката, като на този етап се знае единствено, че 22-годишният талант трябва да премине медицински прегледи преди да бъде финализиран трансфера му.
 
Към Ингс интерес имаше и от страна на Тотнъм. Според медиите на Острова, шпорите са предложили на Бърнли 12 млн. паунда, докато офертата на червените е на стойност 5 млн.
 
Ако все пак Бърнли и Ливърпул не успеят да се споразумеят за цената на Ингс, то тогава независим трибунал ще определи колко точно ще трябва да платят мърсисайдци за футболиста. 

Ингс е второто ново попълнение на Ливърпул през това лято след Джеймс Милнър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xelikopterr
09.06.2015 02:59

Изгледах клипа с изявите на Ингс, понеже имах съвсем бегли впечатления относно играта му и останах доволен. Притежава инстинкт към гола, техничен завършващ удар и умее да играе добре с глава. Единствено ме притеснява, че ще му се наложи да поработи върху силата на шута си, тъй като не видях нито един гол с тупалка.

Notlike
09.06.2015 01:09

Честно казано, от това, което гледах, Ингс си е доста приличен футболист. За мен е оправдано да се рискува с футболист, който натрупа опит във Висшата лига. Отделно, това са добри пари. Не са 35млн, хвърлени за Керъл. Повратлив играч, който тепърва може да се развие. За мен трябва да се разкарат Борини и Балотели, Рики може да остане като бек-ъп план. Отборът се нуждае и от сърца.

danialves2
08.06.2015 22:28

Гледах му няколко мача и не е лош хич, ако е за 5 млн. добра сделка за Ливърпул. Честито на феновете им, дано има повече успехи от Бало или Ламбърт. Уинър айде пуснете една тема и за Алеиш Видал- новият играч на Барса! Лека вечер! *beer*

LFC05
08.06.2015 19:38

Милнър е играч та дрънка,футболист с хъс за игра,можещ.Това е достатъчно,за да се конкурира с най-добрите.Ингс за мен е поредния провал,ясно ми е без да го гледам.Дано ме опровергае.Проблема е много дълбок в Ливърпул.Вместо да изгонят некадърния треньор уволниха помощниците му.Полудяха ли тези собственици,харчат стотици милиони за недъгавци и бездушници,а не могат да се бръкнат с 20-30 милиона за изгонването на БР и назначаването на класен специалист.С Роджърс никой не може да прогресира,дори и да има талант.Все повече разбирам Стърлинг и неистовото му желание да се махне.Явно не иска пари,а просто да изчезне,въпреки че не му прави чест.

Drogba_d
08.06.2015 19:23

Е с такива играчи как да се борят за топ 4 много ме е яд имат пари а ги влагат в добри но не достатъчно огромна е разликата между него и агуеро или коста както и милнър не е равностоен на халфовете от топ 4 ...

kapitana123
08.06.2015 19:00

"...то тогава независим трибунал ще определи колко точно ще трябва да платят мърсисайдци за футболиста." Това не го разбрах *blush*. Ако не се споразумеят значи просто няма сделка, или?

luiz_lfc
08.06.2015 18:21

Ингс в никакъв случай не е лош играч много хора го подценяват защото е от Бърнли без реално да са му гледали повече от 2-3 мача все още мисля че трябва да купим доказан нападател просто защото напрежение върху Ингс може да се окаже твърде голямо ако директно след закупуването му от Бърнли бива налаган като 1ви избор но ако му се даде време със сигурност може да докаже че има място в Ливърпул.

Livepool_fan
08.06.2015 18:20

Има потенциал, нека му дадем шанс и да видим как ще се представя с екипа на Ливърпул. Задължително Борини, Балотели и Ламбърт трябва да си ходят, Ориги и Ингс за резерви и основни нападатели да са Стъридж и нов ДОКАЗАНА КЛАСА НАПАДАТЕЛ! Да се надяваме, че информациите за Ковачич също са истина, но един дефанзивен халф като Кедира/Яраменди и прочие, както и страхотен защитник като Отаменди ще са перфектни. Стърлинг, Ловрен, Джонсън, Алън също да се махат. Знам, че това няма как да се случи, но само с една такава чистка на посредственяците и взимане на класи играчи.. само така ще се вдигнем.

Rasho79
08.06.2015 17:57

Да ни е честит, иначе ми се струва, че станаха много тези за 3-4 избор, дано да поразкараме 2-3 от тях!

kibo1992
08.06.2015 16:39

Aко привлечем някой някой класен нападател и Ингс играе като 3ти нападател , за мен е добър трансфер. Но ако сматаме да ни е основен нападател , тогава не е добре.

Kireto1232
08.06.2015 15:49

Еми ако е за 5 млн е добре ,ама аз както писах и във форума ,моето мнение е ,че Ингс е от калибъра на Ламбърт и Борини и с подобен трансфер няма как да си оправим атаката ,но дано греша все пак нека ни е честит поне е млад ! Аз бих се зарадвал повече на Бентеке ама какво да се прави ...

patka2014
08.06.2015 18:52

Всеки е тръгнал от някъде.Може пък при вас да му тръгне играта и да блести с червения екип.Някой беше писал, че нямал опит в Европа, ами то и Меси е нямал опит е Европа, но сега е голямата звезда на Шампионската Лига.За добро или лошо, вече е при вас с подписан договор.

Juventus333
08.06.2015 16:22

Играта и класирането на отбора ви отказват играчи от това да дойдат при вас. Да по едно време от сезона играехте много добре, докато не се контузи Стъридж.. Успех все пак!