Стоев: Всяко зло за добро, нямахме отбор за Лига Европа

18:31
Стоев: Всяко зло за добро, нямахме отбор за Лига Европа
Наставникът на Левски Стойчо Стоев направи обстоен коментар за моментното състояние на отбора и разисква причините, довели до загубата на тима във финала за Купата на България.

"Донякъде наистина злото е за добро. Аз имам най-реална представа за това до къде можехме да стигнем в Лига Европа, ако се бяхме класирали. Ние реално нямахме отбор за Лига Европа, но това пак не оправдава онова, което се случи. Когато се тръгне на компромиси от съдията, в един момент това рефлектира върху неговото съдийство. Говоря за това, че в мача с Черно море във финала за Купата имаше ситуация, в която можеше да изгони Борислав Стойчев, след това имаше червен картон за играч на Черно море и след това дузпата, която той нямаше да свири, защото знаеше, че ще има нападки към него“, сподели Стоев в ефира на "БНТ".

"Смяната на Аниете. Трябваше да бъде сменен Валери Домовчийски, но в един момент се контузи Аниете, дадоха ми знак от вътре, че трябва да бъде заменен и трябваше да решавам какво да правя. Реакцията на един треньор е в рамките на няколко секунди. Тези, които коментират, могат да премисля. Аз приемам всичко нормално, в цял свят е така. Аз се опитвам да си правя самоанализ. Не искам да се разпростирам. За мен грешките ни бяха в края, когато бързахме, вместо да успокоим темпото. Затова казах, че сме зелени, а думите ми бяха разбрани неправилно. Просто аз не конкретизирах двата си мача срещу Локо Пд и ЦСКА, затова твърдях, че Левски няма да изпадне от първата шестица, но тогава аз бях заложник на времето“.

"Ако ви кажа, че ми е лесно да се абстрахирам от трудностите и да работя, не е лесно. Аз знам, че ако не се фокусирам върху преките си задължения, а отдавам значение на някакви медийни писания и прочие, в един момент моята работа няма да е същата. Това ще ми пречи на основните ми задължения. Затова се стремя да не обръщам внимание и да се изпълнявам задълженията. Аз не искам да съм посредствен. Искам да постигам успехи. За себе си знам и съм решил, че ако безверието ме обземе, това ще е краят на моята кариера“, добави наставникът на Левски.

"Лудогорец и Левски са два различни полюса. Лудогорец е система на работа, организация, финанси. Левски е традиция, история и наистина голяма публика. Сега като треньор на този отбор разбрах каква подкрепа може да е публиката. Наистина тя е душата на отбора. Надявам се да продължават в този дух. Тези хора наистина обичат със сърцето си отбора и се надявам във времето любимият им клуб да им носи повече радост", каза Стойчо Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Berrba
07.06.2015 22:37

Скъпи фенове на българския антифутбол -играта -футбол в нашата мила родина все още не е открита*cry*

miro211
07.06.2015 21:45

До 90 мин. 2:3 с Антверп Белгия и 94мин. 4:3 станахте евроидиоти. С Черно Море до 90 1:0 93 1:1 продълженията 1:2 станахте бБаш български идиоти!

sundza
08.06.2015 08:53

Току що си изгуби времето - тоя не разбра и една буква от написаното, вервай ми.

kabela91
08.06.2015 01:36

Да започна от това , че съм фен на Лудогорец и не съм на Левски , но да говориш така злобно срещу този отбор е некоректно както и срещу който и да е друг.Паднали са в края на мача И какво от това не е дошъл края толкова са могли хората толкова са постигнали . Първо не е твой любим отбор така , че какво се впрягаш толкова неразбирам. Второ нима твоя отбор не е губил . Трето да погледнем онзи прословут финал Ливърпул - Милан които имаха преднина с 3 гола и накрая загубиха купата . И какво от това да не би след този мач Милан да е по-малко отбор . Айде със здраве и не се пали толкова и бъди по-човечен гледай на Футбола като игра срещу съперник а не игра срещо врагове или нечовеци незнам за какви ги мислиш но си много кривомислещ поработи малко върху себе си като заначало!

Chelsea86
07.06.2015 22:28

Вие какви сте бе? 12 мача без победа и 10 мача без гол? Какво по идиотско от това? Обръщалки са ставали много пъти в световната история и още ще стават, но много рядко се случва отбор да няма победа и вкаран гол по 5-6 месеца. *wink* Гледайте си вашето отборче, което не се знае къде ще играе следващия сезон. Май това трябва да ви интересува повече, а не дали Левски се е изложил. *wink*

Chelsea86
07.06.2015 21:15

Ами то като изключим Лудогорец, които в момента правят почти нов отбор, нито един от останлите няма отбор за Европа. Макс до втори кръг ще са всички останали.
Кабела напълно точно го е казал, но не трябва да омаловажаваме успеха на Черно море, които заслужено си спечелиха купата. *wink*

kabela91
07.06.2015 20:43

И 1 мач да биеш в квалификацийте пак печелиш пари а за Левски са им нужни всякакви свежи парички незнам как може така да се говори нямахме отбор абе и да нямаш мини 1 кръг с 2 спечелени мача зами някой лев за отбора пък от там нататък квото стане ние да не искаме да станете шампион в ЛЕ

kabela91
07.06.2015 20:41

Може да нямате отбор за ЛЕ , но купата си е купа печелиш я и я пишеш за историята си така , че това са детски приказки !