Бекенбауер: Италианският футбол си остава доста слаб

21:05
Бекенбауер: Италианският футбол си остава доста слаб
Почетният президент на Байерн и легендарен германски футболист и треньор Франц Бекенбауер, в интервю за "Билд", изрази мнение за това кое първенство е най-силно в Европа.

"Аз съм далеч от това да говоря за ренесанс на Серия "А". От известно време италианският футбол е доста слаб. И този факт не може да бъде опроверган от победата на един отбор, дори в Шампионската лига. Испания, очевидно, притежава най-силното първенство. Аз бих поставил Бундеслигата на второ място. Много близо по ниво е английското първенство. А френското и италианското завършват петицата на водещите шампионати", сподели Бекенбауер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dunhill1893
07.06.2015 04:07

То и аз ако бях на негово място(германец) и аз така щях да говоря, като се има в предвид че последната футболна победа на германия над италия е през юни 1995г(20г)! Кайзера ако е забравил фактите да си пусне справка в гугъл първо, а след това да си забърше потните очила и да се изкаже на ново *smile*

bacardy_breezer
06.06.2015 08:35

Личи му, че е пристрастен *wink* Италианския футбол бележи прогрес последните години. Тази година е доказателство. Само Испания има по-висок коефициент, и то съвсем малко по-висок. Бундеслигата какво и е силното ? Ако махнем Байерн, другите отбори не са нищо особено. Волфсбург и Дортмунд видяхме какво им се случи срещу Наполи и Юве *smile*

kabela91
06.06.2015 02:43

В Руското първенство отборите за 30 кръга са вкарвали и допускали голове колкото за 38 във френското
дори като неутрален зрител кое е по-хубаво да гледаш мачове без голове или мачове с голове.
Според мен просто френското първенсво от преди години нищо не е останало и с много бързи темпове спада нивото им.В този момент бих казал , че някой има кяр да хвали това първенство толкова много.
Все пак това е Франция една държава от тарторите нс ЕС няма как за първенството им да се говори, че е слабо и то много .

kabela91
06.06.2015 02:37

Само за френското не съм толкова съгласен защото примерно руското първенство по нищо не отстъпва на френското даже бих казал , че във франция е по-слабо.
Мачовете м/у ЦСКА Москва,Локо Москва,Спартак Москва , Зенит ,Динамо Москва,Краснодар,Рубин
по ми харесват от мачове м/у ПСЖ,Монако,Марсилия,Лион,Сент-Етиен,Бордо,Лил