Кике Санчес Флорес замени Йоканович в Уотфорд

16:06
Кике Санчес Флорес замени Йоканович в Уотфорд
Бившият наставник на Атлетико Мадрид Кике Санчес Флорес е новият мениджър на Уотфорд. 50-годишният испанец, чиито договор е за две години, наследява на поста Славиша Йоканович, който вкара "стършелите" в Премиър лийг.

Договорът на сърбина изтича този месец, като от Уотфорд не му предложиха нов контракт, тъй като двете страни не успяха да се споразумеят за финансовите условия. Според английските медии бившият треньор на Левски е искал базова заплата от 2,5 милиона паунда на сезон, докато от клуба са му предложили твърдо едва един милиона плюс още един милион, който е в зависимост от постигнатите резултати.

За последно Флорес пое Хетафе през януари, но напусна след само 11 мача, като изтъкна лични причини за решението си. През 2010 година той изведе Атлетико Мадрид до трофея в Лига Европа, а след това завоюва и Суперкупата на УЕФА. Флорес е петият мениджър на Уотфорд за последната година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dontspeak2
05.06.2015 19:56

Управата на Уотфорд са пълни смотаняци... Макар и да ги харесвам, сега се надявам да се дънят за да видят каква грешка е било идването на Флорес...

Nelly_Lazio
05.06.2015 16:55

eгати тъпаците, чевека си заслужи шанс във висшата лига *sad*(((

quitgame
05.06.2015 23:02

Да тва си неговия сезон те ша го махат