Любо остава и при друг мажоритарен акционер

10:44
Любо остава и при друг мажоритарен акционер
Любослав Пенев може да остане треньор дори и ако Петър Манджуков и Юлиян Инджов не станат собственици на ЦСКА, какъвто е основният план в момента. Пенев вече даде съгласие да продължи да води тима след преговори с Петър Манджуков. Специалистът прие и финансовите условия за неговия щаб - двамата бизнесмени са готови да отделят 600 000 лева на сезон за треньорите, пише "Тема Спорт".

Ако се премине към друг план за действие, не е изключено Пенев да не бъде пипан и да остане на поста. Единственото условие на наставника е ЦСКА да остане в "А" група, за което има сериозни индикации, че ще се случи.

Трябва да се отбележи, че в края на миналия век именно Любо Пенев продаде клуба на Васил Божков. Преди това Ел Голеадор за кратко бе играещ президент, а след идването на Божков продължи единствено като футболист на "Армията".

В момента Пенев работи усилено по селекцията и плановете за лятна подготовка. Отборът се събира на 14 юни, неделя, за медицински прегледи, а ден по-късно ще проведе и първата си тренировка за новия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация