Изненада! Назначиха Ериксон за директор в Нотс Каунти

09:22
Изненада! Назначиха Ериксон за директор в Нотс Каунти
Свен Горан Ериксон изненадващо бе назначен за спортен директор на скромния английски тим Нотс Каунти, съобщава "Сън".

Специалистът ще подпише договор за пет години и ще получава по 2 милиона паунда на сезон. Шведът ще работи в екип с Торд Грип и треньора Ханс Баке.

"Направихме първата голяма стъпка към изграждането на нашия отбор от опитни и отдадени хора като Свен и Торд. Техните познания и опит със сигурност ще помогнат на Нотс Каунти. Мисля, че показахме високи амбиции, след като заинтригувахме специалист от такъв ранг. Това е велик ден за всички свързани с клуба", заяви президентът на Каунти Питър Тремблинг.

За последно Ериксон води националния отбор на Мексико, но бе уволнен заради слаби резултати. В Англия пък шведът бе треньор на Манчестър Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

neveragain
22.07.2009 20:48

навсякъде където беше се провали,сега отиде за азиатските пари

CFC_1905
22.07.2009 10:59

Интересно беше едно интервю с новият президент на Нотс Каунти, който спомена, че с промяната в собствеността "клубът най-после ще разкрие потенциала, с който разполага". Що за безхаберно изказване е това?! На всички е ясно, че отбор, завършил на 19-та позиция в Лига 2 (!!!) през изминалия сезон, не може да разполага с кой знае какъв потенциал за разкриване! По-скоро въпросният потенциал ще бъде разкрит само и единствено от парите, които вече се наливат в отбора! Като нищо може да бъде подменен повече от половината състав на Каунти преди началото на сезона. Но както и да е. Малко се отклоних от конкретната тема, за което се извинявам. *wink* Ериксон е доста футболен човек, който вярвам, че ще има не малко успехи в клуб като този и при конкуренция като настоящата. Пожелавам му успех! *thumb_up*

PureEvil
22.07.2009 10:46

Не мисля, че е голяма изненада. Все пак наскоро точно този отбор беше закупен от азиатски консорциум. Така че им трябват доказани имена, защото парите си ги имат за да могат да се върнат пак в елита(или поне да опитат).