Бенитес: Завърнах се у дома

18:58
Бенитес: Завърнах се у дома
Новият треньор на Реал Мадрид Рафаел Бенитес заяви, че се надява да донесе купища трофеи на Кралския клуб, които да са гарнирани с красив футбол.

"Завърнах се у дома", сподели Бенитес.

"Това е много вълнуващ ден за мен. Надявам се да изведа Реал до много титли, спечелени с красив футбол. Знам, че това е най-трудната част. Обещавам да работя усърдно и да оправдая доверието на ръководството", каза още Рафа Бенитес.

"Рафа е брилянтен специалист, който познава добре клуба. Убеден съм, че неговото идване ще ни направи по-силни и ще помогне на Реал Мадрид да постигне целите си", заяви президентът на белия балет Флорентино Перес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
03.06.2015 19:27

По-скоро си на квартира, от която са те изритали до 1 година *joking*


03.06.2015 21:20

Не че нещо, ама за последните години и вашите треньори не са по-малко от нашите. Конте за 3 години и след три титли не си дадохте труд да го задържите, сега Алегри ви е първи сезон. Преди това също повече от 2-3 години не ви се задържаше един треньор. На друго място като Арсенал примерно може и да търпят треньор дълго време без трофеи, но няма как в Реал и с наличния потенциал да се приема за нормално да не се спечели трофей, а специално първенството беше съвсем реално да се вземе ако Анчелоти беше ротирал повече състава и някои контузии бяха избегнати. В крайна сметка Реал остана на един равен от титлата или на един гол от многото пропуснати възможности в барселона и изобщо по нищо не отстъпваше през сезона на барселона, които сигурно ще направят требъл, даже в преките мачове Реал се представи по-добре. Затова и си замина Анчелоти, защото нямаше странични оправдания за неуспеха да спечели поне един турнир с тоя отбор.

kabela91
03.06.2015 19:05

Надявал се да донесе купища трофеи , но незабравяй , че след 2 максимум 3 години пак ще сменят треньора в Реал та то това им е запазена марка

sdw
03.06.2015 20:46

Ами то всички отбори си сменят треньорите през 3-4 години.Разбира се има и изключения,но са рядкост.А като се замисли човек от 2009 до 2015 имахме само 2ма треньора,сега идва 3-ти,какво странно има?