Столичанин грабна 10 000 лева от "Еврофутбол дава повече!"

12:28
Столичанин грабна 10 000 лева от "Еврофутбол дава повече!"
Зарко Зарков Костадинов от София грабна 10 000 лева от кампанията "Еврофутбол дава повече!" на букмейкърската къща, която радваше участниците с допълнителни печалби за още 20 000 лева в продължение на 35 дни.

Тя приключи при огромен интерес от страна на играчите на 28.05.2015 г., а вече са известни и имената на петимата, които взеха по 1 000 лева от последния етап на инициативата:

1. Таньо Видев Видев;
2. Евгени Николов Генов;
3. Мъстън Неджимидин Мъстън;
4. Павел Живков Павлов;
5. Хрисимир Лиянов Иванов.

"Адски съм щастлив! Аз съм редовен играч и винаги участвам във вашите кампании с допълнителни печалби! Благодаря ви!" сподели развълнуваният 31-годишният Зарко Зарков, който бе определен измежду всички, взели участие в "Еврофутбол дава повече!" и получи петцифрената сума.

Припомняме, че условието на кампанията бе играчите да пускат попълнени с техните данни карти в урни, разположени в букмейкърските пунктове. Талоните си те получаваха от букмейкърите срещу фиш от поне 10 лева за спортни залози и от минимум 3 лева за Гонки. Във всеки един от четирите етапи на инициативата бяха определяни по пет победители, които си тръгваха с по 1 000 лева, а в последните дни – освен петимата бе определен и един, носител на голямата печалба от 10 000 лева.

С това приключи поредната приятна изненада, която Еврофутбол бе подготвил за своите участници. Традицията на букмейкърската къща обаче повелява, тези щастливи мигове да продължават целогодишно, затова очаквайте още положителни емоции в близките седмици!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация