Леонардо: Милан не значи само Берлускони

12:12
Леонардо: Милан не значи само Берлускони
Бившият футболист на Милан Леонардо коментира ситуацията при росонерите. Според бразилеца идването на Карло Анчелоти на треньорската пейна няма да е достатъчно за възраждането на миланския гранд. Лео не е обичан от тифозите в червено-черно, след като през 2010 г. застана начело на градския съперник Интер.

"За мен Милан не значи само Берлускони. Милан олицетворява много неща. Разбирам Берлускони, на когото е трудно да се спрява сам с издръжката на клуба. Да не забравяме, че той бе и министър-председател. Не разбирам обаче начина му на управление. Много неща се случиха в Милан през тези години и Берлускони има своята вина. Изглежда трудно клубът да разполага с хора, които гребат в една и съща посока", каза южноамериканецът пред "Gazzetta TV".

" Милан винаги се цели в първото място. Анчелоти? Смятам, че той е взел своето решение и ще си даде почивка. Все пак го познавам и знам, че той е голям борец, а тук говорим и за нещо със сантиментална стойност. Не може да се твърди нищо със сигурност. Обичам Карло. Милан иска да го привлече, защото човек като него може да бъде опорна точка. Интер направи същото с Манчини. Ако Анчелоти не се върне, е твърде вероятно да се продължи с Индзаги начело. Има обаче един проблем - нападката на Берлускони срещу Пипо. Аз щях да си тръгна, но той иска да остане", добави световният шампион от 1994 г.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация