Иванков и Йовов се завръщат на "Герена"

10:04
Иванков и Йовов се завръщат на "Герена"
В Левски обсъждат да поканят сериозни имена за излизане от черната дупка, в която е управлението на клуба. Няма взети решения, но се мисли за Христо Йовов, Димитър Иванков и Николай Илиев, информира "Труд".

Тримата са известни като опозиция на Тодор Батков, който планира да се оттегли. Адвокатът обаче и вчера не направи официално изявление по темата. Което поради слухове, че може да отложи раздялата с клуба.

Остава открит въпросът ще посмеят ли председателят на Управителния съвет Иво Тонев и колегите му да поканят Наско Сираков, след като се очаква да откаже.

Вече тръгнаха твърдения, че под въпрос е и постът на спортния директор Георги Иванов. За момента обаче Иванов си работи спокойно по стягането на отбор за новия сезон.
Никой освен Иванов засега не гарантира бъдещето на Стойчо Стоев. Ситуацията с треньора остава неясна, след като с него Левски направи само един силен мач срещу читав съперник. - 1:0 с Лудогорец на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReDeViL666
02.06.2015 15:38

Ми да го махат Стойчо , да върнат Гонзо пак старши и оправена работа! Даже "шампиони" на втората шестица няма да станат!

Garrincha
02.06.2015 11:27

В първият момент, прочетох - ... на терена ! *lol*