Бекенбауер: Клоп поема Наполи

16:49
Бекенбауер: Клоп поема Наполи
Легендата на немския футбол Франц Бекенбауер разкри, че Юрген Клоп ще води Наполи през следващия сезон.

Преди месец Клоп обяви, че напуска Борусия Дортмунд. Вчера той бе начело на жълто-черните за последен път във финала за Купата на Германия срещу Волфсбург (1:3).

"През следващия сезон Клоп ще отиде на Юг, където ще е треньор на Наполи", отсече Бекенбауер в ефира на "Sky Sport Deutschland".

Италианските медии твърдят, че възможността Юрген Клоп да седне на пейката на стадион "Сан Паоло" е реална, но тя може да стане факт само, ако днес Наполи победи Лацио и се класира в зона Шампионска лига през следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
31.05.2015 17:45

Щеше да ходи в Реал,после в Фенербахче,а сега в Наполи....да се чуди човек на кое да вярва вече..Докато не подпише с някой..не вярвам *smile*

kapitana123
31.05.2015 17:33

Ъ! Да си тръгне от Борусия за да се закопае в Наполи - дано да не е вярно. Как ще се изявява като треньор в единственото "първенство" по-нагласено и от българското.

biancorosso
31.05.2015 19:55

Кое му е закопаването ? Отива в Италия, не в Зимбабве. Да не говорим, че Наполи разполагат с доста солидни финанси, ще му осигуряват нужните играчи, а и последните сезони са редовни участници в ШЛ. Както пише в статията вероятно това ще натежи, ако днес Наполи не се класира за ШЛ, едва ли Клоп ще отиде при тях, но ако бият Лацио - кой знае...

CFC_Forever
31.05.2015 17:16

Със треньор като Клоп ,Наполи биха могли да се борят за титлата в Италия и да спрат доминацията на Ювентус.*smile*