ПСЖ със златен требъл във Франция (видео)

00:04
ПСЖ със златен требъл във Франция (видео)
ПСЖ завоюва Купата на Франция за 9-и път в историята си. Футболистите на Лоран Блан надвиха трудно във финала втородивизионния Оксер с 1:0. Единствения гол в двубоя, игран на "Стад дьо Франс", отбеляза Единсон Кавани в 65-ата минута.

По този начин парижани направиха златен требъл във Франция, след като вече спечелиха шампионската титла и Купата на лигата.

ПСЖ влезе в мача в невероятна форма, която осигури на отбора титлата. Същото не можеше да се каже за Оксер - тимът беше без победа в 7 поредни мача и не можа да се пребори за промоция. Оксе завърши кампанията на 9-о място, на цели 26 точки от шампиона Троа.

Двата тима се срещнаха за последно на финал през 2003 година, когато с попадения на Джибрил Сисе и Жан-Ален Бумсонг Оксер спечели с 2:1.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
31.05.2015 07:43

От всички шампиони на страните,Байерн се отличават с голяма невежест и некадърост. ПСЖ обраха у тях купите,за Барса и Юве не коментирам, Челси в Англия бяха ненадминати и безкрупулни,ПСВ също,Зенит също демонстрираха постоянство,само Байрям в аматьорското първенство се правиха на интересни,но си го получиха от Барса.

YUNOFF
31.05.2015 16:21

Аматьорско първенство? Ако не ме лъже богоизбраните Реал Мадрид бяха на крачка от това да бъдат изхвърлени, от 6-ят в Германия, в Мадрид. И не си прав за ПСВ, защото Аякс имаха слаб сезон, неконкурентноспособни бяха,от там беше повече от лесно за ПСВ да си осигури титла. И да отбележа, че да направиш домашен требъл като ПСЖ този сезон е много трудно. Шапка им свалям. В този отбор здраво се работи за успехите.