Анчелоти решава за Милан на 3-ти юни

10:43
Анчелоти решава за Милан на 3-ти юни
Карло Анчелоти ще съобщи дали е готов да се завърне в Милан на трети юни, съобщи самият специалист в ефира на клубната телевизия на росонерите.

Анчелоти бе уволнен от Реал Мадрид и веднага получи предложение да поеме Милан, който е изпаднал в сериозна криза в последните години.

Специалистът се колебае, тъй като е обмислял възможността да почива за един сезон.

"Винаги съм се разбирал добре с Адриано Галиани. Ще взема крайно решение на 3-ти юни", отсече Анчелоти.

"Карло мисли да си вземе година почивка, а аз се опитвам да го убедя да приеме моето предложение. В сряда всичко ще стане ясно", пък коментира Адриано Галиани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivaylo94
29.05.2015 23:11

Аз вярвам, че ако подпише с Милан, отново ще ги върне в елита ! Анчелоти e доказан треньор и мисля, че и там ще го ценят много ! Пожелавам му късмет и ако подпише с тях, силно се надявам отново да ги издигне, защото Милан заслужават да са на върха ! А и мисля, че на много фенове на футбола им липсва онзи Милан от 2005, 06, 07 година и вечните здрави дербита с Интер и Юве ! *wink*

btonev
29.05.2015 22:45

Пожелавам му да си намери клуб, в който ще го оценят. Не съм фен на Реал Мадрид, но това, което направиха с него, беше повече от малоумно.

night_wolf1984
29.05.2015 12:22

Анчелоти или Емери...ще оправят Милан..като махнат ненужните заплатаджий.За мене Емери е по добър вариант,тъй като постига добри резултати без кой знае какви средства.Дано Милан се стабилизира и да покаже добри игри в сериа А.Очаквам другата година да се борят за класиране в ШЛ и топ 3.Всичко зависи какъв треньор ще вземат и каква селекция ще спретнат.Успех *smile*