Мартин Петров пред сензационно завръщане на терена

10:17
Мартин Петров пред сензационно завръщане на терена

Един от най-големите родни таланти в последните години, оставили трайна следа в Европа и националния отбор на България - Мартин Петров, е пред изненадващо завръщане във футбола.

Юношата на Ботев Враца е получил предложение от английския Болтън, за който игра в периода 2010-2013 и записа 85 мача и 12 гола във всички турнири, пише "Меридиан Мач".

През миналата година, след като за кратко отново носи екипа на любимия ЦСКА, Марто обяви, че слага край на кариерата си. Преди десетина дни обаче с бившия футболист на Волфсбург, Атлетико (Мадрид) и Манчестър Сити се е свързал мениджърът на Уондърърс Нийл Ленън. Екскапитанът и легенда на Селтик е предложил на Петров да започне подготовка с тима от Чемпиъншип, след което да подпише едногодишен договор.

Шампионът и носител на Купата на Швейцария с екипа на Сервет (Женева), който започна работа към мениджърската агенция на Лъчезар Танев, все още не е дал окончателния си отговор. Според запознати обаче Мартин Петров е много близо до положителен отговор и нищо чудно съвсем скоро отново да го видим по терените в Англия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
29.05.2015 14:44

Давай Марто скъсай ги,като за последно!!!!