Хазар - Симург, загубен

13:24
Хазар - Симург, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май
8 познати от 12 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 28.05.2015 г.



Процесите във футболен Азербайджан са изключително динамични и двуполюсни, но въпреки тях Хазар Ленкоран успява да запази стабилност и си остава един от константните тимове там. Факторът домакинство тук ще бъде ключове, а Хазар се представя добре когато играе на своя стадион, докато Симург е в ужасна форма и загуби шест от последните си седем мача за първенство. Той спечели едва един от тях и той беше срещу най-слабия тим в дивизията ФК Баку и то когато имаше на своя стана домакинското предимство. Очакванията в региона са гостите днес да играят с редица резервни играчи и няколко юноши което вероятно ще бъде фатално срещу домакински отбор като Хазар.

 Прогноза: 1, Коефициент: 1.60


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
28.05.2015 16:45

То тея с 1.3-1.4 коеф. всеки може ги хване.Кажи дали Хамбургер и Мозамбик ще бият.Дай малко по смело...пробвай хендикапи,на полувреме..нещо такова ,та да си заслужава риска *smile*