Днепър - Севиля, спечелен

11:57
Днепър - Севиля, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май
 7 познати от 11 мача - 63,6% успеваемост

Залог на деня за 27.05.2015 г.      



Класирането на Днепър до втория по сила клубен турнир в Европа този сезон не е никак случайно, макар то да е безспорна изненада за всички. Украинците играят много добър футбол, като играта им в защита и бързото прегрупиране са сред най-силните им оръжия. Днес играчите от Украйна ще играят психически освободени, защото те преизпълниха и най-смелите очаквания, докато в лагера на испанците всички очакват победа на всяка цена и защита на трофея. В хода на двубоя Севиля няма как да не поеме по-големи рискове спрямо съперник в стремежа си да реши всичко в редовното време, а Днепър много обича играта му да се развива на контри по двата фланга, а Севиля едва ли ще може абсолютно всеки път да противодейства успешно. Украинците няма да се примирят, дори да получат гол, а с напредването на времето увереността им ще се увеличава и при доза прецизност от тяхна страна ще могат да поднесат тотална изненада. Севиля тук е фаворит, но само защото общите очаквания са такива.

 Прогноза: Днепър +1,25 гола (АХ), Коефициент: 1.63


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
27.05.2015 18:24

Според мене Севиля ще им бутне минимум 2 гола...може се пробва и залог ,червен картон за Днепър *smile*