Билич напуска Бешикташ, за да поеме Уест Хям

17:15
Билич напуска Бешикташ, за да поеме Уест Хям
Славен Билич ще напусне Бешикташ в края на сезона и е много вероятно да поеме Уест Хям Юнайтед. Ръководството на чуковете не поднови контракта на Сам Алардайс, а Билич трябва да бъде представен на негово място в средата на юни.

"Няма да бъда треньор на Бешикташ през следващия сезон. Горд съм от това, което направих тук. Аз съм първият, който ще поеме своята отговорност за това, че не спечелихме нищо през този сезон. Вече съм взел решение", заяви Билич.

Хърватинът работи в Бешикташ от 2013 година насам. Билич беше селекционер на хърватския национален отбор, а след това изкара кратък период начело на руския Локомотив Москва.

46-годишният Славен Билич игра малко в Уест Хем по време на футболната си кариера. Това се случи преди близо 20 сезона. Билич има 40 мача с екипа на отбора от Източен Лондон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
25.05.2015 19:15

От малкото, което съм видял от него, има страхотно бъдеще като треньор, ако попадне на стабилен клуб !

mistral
25.05.2015 23:13

Значи малко си гледал *lol* Майтап. Нямам много добри впечатления от него, все си мисля, че не успява да извлече пълния потенциал на играчите, а реално винаги има супер материал за работа. Ще видим сега с УХ, но по-скоро ги съжалявам *smile*

Fball_matters
25.05.2015 17:54

И само за протокола да кажа , че беше треньор на Локомотив Москва , а не на Динамо. Поправете си грешката

Fball_matters
25.05.2015 17:53

Евала на Билич. Шапка му свалям , че излиза мъжката и си поема отговорността. Бешикташ надградиха много играта си под негово ръководство и успяха за първи път от много години да се опълчат на двата гранда. Да , не му се получи в някои мачове, но феновете не могат да му се сърдят. Успех занапред в треньорската професия.