Милан с класика в може би последния мач на Индзаги

23:43
Милан с класика в може би последния мач на Индзаги
Милан победи с класическото 3:0 претендента за участие в Лига Европа Торино в последния си домакински мач за сезона, който може да се окаже прощален за треньора на росонерите Пипо Индзаги с публиката на "Джузепе Меаца".

Първото попадение в срещата отбеляза Стефан Ел Шаарави в 18-ата минута. Нападателят беше намерен с центриране в наказателното поле, овладя топката около точката за изпълнение на дузпа и с остър удар отправи неспасяемо топката в мрежата на гостите.

В края на полувремето се стигна до ситуация в ущърб на домакините, след като от игра беше отстранен защитникът Кристиан Дзакардо, който извърши нарушение на границата на наказателното поле и получи червен картон. Преди това останаха сериозни съмнение, че играчът на Торино е бил в засада, която обаче не беше санкционирана. Индзаги също беше изгонен на трибуните след спор с рефера относно отсъждането.

В 55-ата минута численото равенство на терена се възстанови, след като Ван Хинкел беше повален в наказателното поле от Кристиан Молинаро, който получи червен картон, а Милан правото да изпълни дузпа. Джампаоло Пацини се нагърби със задачата и беше безпогрешен. Това беше попадение №100 в Серия А за играча, който отпразнува гола със специално подготвена за целта фланелка.

В 65-ата минута Ел Шаарави отбеляза второто си попадение в мача след взаимодействие с Ван Хинкел в наказателното поле и от близка дистанция не сгреши. Минута по-късно нападателят беше заменен от Кристиан Запата.

Милан изпраща един най-лошите си сезони откакто Силвио Берлускони стана собственик на клуба през 1986 г. и дори и след успеха днес няма да напусне десетото място, което заема във временното класиране.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
25.05.2015 09:44

Проблема не е в треньорите,просто играчите са си на средно ниво,които са в отбора.

Arsenal966
25.05.2015 11:55

Приятел ако питаш мен....и за Индзаги и за Зеедорф беше твърде голям риск да поемат Милан в толкова ...тоооолкова лошо състояние.Ясно беше,че нито ще се вземат класни играчи,нито ще се правят многомилионни сделки.Е така с юноши и 90% от отбора,които не заслужават да са в клуб с ранга на Милан (говоря за история и т.н.) ....няма как да стане просто.Аз го приемам даже Идзаги като малко късметлия,защото никой не очакваше Менез да се разиграе така за Милан,а той наистина помогна с головете си.Ако го нямаше....колко по-надолу щяха да са Милан ? Дестро ли щеше да ги вкара головете ?? Като човек,който наистина неневижда Милан...яд ме е че така стана със Зеедорф и в скоро време и с Идзаги !

bacardy_breezer
25.05.2015 10:21

Половината ли ? Много оптимистично *joking* Според мен достойните да носят екипа на Милан от сегашните играчи са: Диего Лопес, Матия Де Шильо, Жереми Менез и Фараона, който въпреки контузиите и вчера показа, че има класа. Всичко друго трябва да се смени.

night_wolf1984
25.05.2015 09:55

Толкова си гледал МИлан значи...точно инзаги е най слабия треньор в историята на Милан.Когато Милан владее мача и се очаква да бият..той винаги пуска дефанзивни смени..Обаче трябва се вземат и нови попълнения...половината найстина не са футболисти за такъв отбор *smile*